Yeni yılın 17 Ocak en büyük konseri ÇASEMDER tarafından icra edilmiştir.

  1. Ekim ayı ortalarında başlanılan çalışmalar Sayın Başkanımız Ulviye Çalıdağ’ın ilgileri ve kıymetli şefimiz Osman Erkan’ın yönetimimdeki ‘’ÇASEMDER’’ Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneğinin 3 aylık bir zaman dilimi içerisinde hazırlanarak ve 20 Eylül 2021 günü kaybettiğimiz Baki Şenol anısındaki yeni yılın en büyük konseri (Diğer konserler Aralık 2021 tarihinde ‘’Yeni Yıla Merhaba’’ vs. anılarla konserlerini icra etmişlerdi.) 17 Ocak 2022 Pazartesi gecesi saat 20.00’de ÇOMÜ İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezinde Çanakkale ÇASEMDER Türk Sanat Müziği Korosu Yarı Yıl Konseri (Baki Şenol anısına) koro şefi Osman Erkan sunucu Yasemin Açıkgöz ile 11 adet keman, ud, ney, kanun, klarnet, akordeon, ritm ve çello sazları eşliğinde 20 adet bayan 10 adet erkek ses sanatçıları eşliğinde sayın halkımızın da büyük katkılarıyla zamanında Refik Fersan’ın rast saz semaisi ile başlanılmış ve 5 adet koro ve 8 adet solo ile birinci bölüm tamamlanmış olup 15 dakikalık aradan sonra.
  2. Bende şahsım olarak 10 senedir 2012’den itibaren koro çalışmaları ve konserlerde devamlı yerimi alan bir kişi olarak ve son olarak bastonuma dayanarak ayakta kalabildiğim kadar kalmış olup, daha sonra iskemleme oturdum. 15 dakikalık arada seyirciler tarafından ön koltukta otururken hakikaten bir hatırım var Şef Hakan Güder, Şef Kepez Belediye Başkanlığının Merak Hanım, bir çok tanınmış müzik dünyasının görevlileri ile sohbet edip, ikinci bölümde Baki Şenol’un sağlığında okuduğu ‘’Dönülmez akşamın ufkundayız vakit çok geç’’ eserini en güzel şekilde canlı olarak okudu biz sahnede okuduğumuzdan göremiyorduk. Sayın Güzel Sanatlar Dekanı Prof. Dincay Köksal ‘’kalenin dibinde bir taş olaydım’’ Kerkük türküsünü solo olarak okuyup sonunda ve ayrıca ilimiz Gelibolu Türk Sanat Müziği görevlilerinin iştiraki çiçek takdimleri  koromuzun icrasında emeği bulunan çiçek takdimleri ile son bulmuştur.
  3. Baki Şenol’la koro çalışmalarında yan yana oturduk. Ben Uzunköprülü olup, Uzunköprüleri sevmem diyordu. Biri çaydanlıktan sıcak su ile kolunu yakmış gösterdi yeri hala mevcut böyle espri yapardı. Bir gün bende şaka ama ciddi gibi bana bak dedim. Gelibolu’ya geç, Keşan’da üç öbür tarafta hiç hepsi roman bir ıslık öttürsem en az 300 kişi gelir. Sene de işaret ettim mi  saniyesinde yok olursun dedim. Pazartesi çalışmasında söylediysem Çarşamba çalışmasında benden daha sonra geldi yine Uzunköprülüleri sevmem ama sözünü dinlerim. Eeeee Gelibolu’yu geç dedim geçtim sonrası nasıldı ha şimdi yola geldin mi Keşan’da üç öbür tarafta hiç. Allah rahmet eylesin herkes tarafından çok sevilen bir arkadaşımızdı. Eserleri türküleri çok güzel okurdu. Onunda Allah bebekken geçirmiş olduğu menenjit hastalığı neticesi köyde üç bebek imişiz ikisi ölmüş benim gözlerime vurmuş sağ kalmışım. Allah’ıma şükürler olsun diyordu hiçte nankörlük etmiyordu.