10 Aralık Pazartesi ülkemizin genel durumu hakkında Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında yapılan gizli toplantısında karşı taraf cephesinden öyle aleyhe yayınlar yapılıyor ki saat 14:00’de başlayan

 

  1. 10 Aralık Pazartesi ülkemizin genel durumu hakkında Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında yapılan gizli toplantısında karşı taraf cephesinden öyle aleyhe yayınlar yapılıyor ki saat 14:00’de başlayan toplantı ile döviz, dolar ve Euro asla tasavvur edilmeyecek noktalara geldi. Yangın var sesleri yükselmeye başladı. Bir ara benimde moralim bozuldu. Bu kadar acayip dalgalanmalara samut musunuz be dedim bir tek kelime yok 1194 ve 2021 krizlerini yönetenler yangına müdahale edecek ne bir aletleri nede bir materyalleri yoktu.  TC Merkez Bankası yardımcısı Sayın Bilsay Kuruç Bozcaada’da hanımın dayısının komşusu idi. 3 parmak kalınlığında ekonomi kitabı var.
  2. Ben iyice moralim bozuk başka bir kanalı açtım. Sayın TRT haber muhabiri Altuğ Acer Bayramiç Helvasının coğrafi işaret alıp,  bayanlar dahil imalathanelerini gösteriyor. Aç tavuk kendisini ambarında görür derler. Karnım açıkmış gözlerimi yumdum fırından çıkmış taze ekmek yanında 250 gram Bayramiç Helvası ye Necdet ye dedim moralim düzeldi. 2019 yılı Seyit Onbaşı camiinde 1 Aralık günü yapılan anısını Sayın Yazı İşleri Müdürü Mine Hanım’a bildirmiştim. Yine Altuğ Acer Bey onu resimleyerek haber yapıp TRT haberde yayınlaması daha sonraki haberlerde Balıkesir ili Havra ilçesindeki Seyit Onbaşı’nın mezarı ziyaretçi akınına uğramıştır.
  3. Aynı 20 Aralık günü Edirne ilimize başta Bulgaristan olmak üzere diğer Macaristan, Romanya, Arnavutluk gibi Balkan ülkelerinin alışveriş akınına uğradığını AVM sahipleri lokantacılar birliği ve diğer birlik başkanları bu durumdan son derece memnun kaldıkları alışveriş için gelenlerin günü birlik veya gece konakladıkları haberleri son derece memnuniyet verici olduğudur.
  4. Ne kadar asil bir milletiz ki diğer ülkelerin biz İslam ve Müslümanlara gerek şahıs gerek ibadethanelerimize saldırılarına istinaden Diyarbakır’daki  ‘’Sarp Hovsep’’ Ermeni Katolik Kilisesi Çukur olaylarında son derece tahribe uğramış ve Devletimiz bu ibadethaneyi restore ettirerek  çok elverişli hale getirmiş olup tam 100 yıl sonra Ermeni vatandaşlar tarafından ayin gerçekleştirilmiştir.
  5. Tokat ilimiz sakinleri İstanbul’da Tokat’a ait coğrafi işareti almış veya önemli bölge imalatlarını yemek, börek, baklava vs tanıtımı için kermes düzenlemekte oldukları bana çok büyük moral olmuştur. Yandaş Medya dedikleri haberci neferlerimizin unutulmuş gizli kalmış değerlerini ortaya çıkarıyorlar. Sağ olsunlar var olsunlar aynen yola devam etmeleri dilekleri ile. Toplantıda son derece başarılı geçip ekonomi rayına oturmuştur.