Efsane bir cuma gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyor ve cuma günün enerjisi de numerolojik olarak 3 tür.

Peki, 3 enerjisi bize ne getirir diye baktığımızda 3 sayısı enerji, mizah, yaratıcı, bolluk ve olumlu davranış ile ilgili bir sayıdır. BU sayı kişilerin yaşamında huzur ve sevginin geleceğini vurgular.

Bu güzel enerjilerin oldu bugün de sizlere biberiye ve diğer adıyla Rosemary hakkında konuşalım istiyorum.

 

Biberiye ya da Rosemary Kaybolan enerjiyi hızlı bir şekilde geri kazandıran, rasyonel zihinsel ile çok uğraşanlara daha fazla iş yapısı kazandıran, depresyon ve duygusal sorunların kalıcı yorgunluk hallerine yardımcı olan otlardan biridir.

 

Mülkünü, içinde yaşayan insanları ve hayvanları korumak için evinizin önüne biberiye dikin, Sihirli nesneleri, kristalleri ve taşları temizlemek ve kutsamak için biberiye uçucu yağını kullanın.

 

Koruma için Rosemary ( Biberiye ) tacı yapın.

Evinizin ön kapısının üstüne veya yatağın altına yerleştirin. Ayrıca iyileştirmek, hafızayı geliştirmek, öğrenmek için de biberiye kullanabilirsiniz.

 

Ev haşereleri, sinekler ve kelebekler için doğal kovucu olarak kullanabilirsiniz.

Dolaplara koymak güveleri kaçırır.

Yaprakları tatlı ve nüfuz edici bir aroma yayar, fiziksel ve zihinsel yorgunluğa karşı çok kullanılan, konsantrasyonu uyaran ve afrodizyak, bu nedenle aromatik yastıklarda da  kullanılır.

 

Özellikle diyabet hastaları ve iyileşme zorluğu yaşayan kişilerde; yaralanma ve yanıkların temizlenmesi  için dış kullanımda son derece etkilidir.

Rosemary insanları ve ortamları tonlar ve denge oluşturur.

 

Kıskançlık, nazar ve dedikodu enerjisini tutar. Rosemary  gün içinde biriken tüm negatif enerjiyi ortadan kaldırır. Yaydığı mavi-menekşe Işık kuvvet alanı psişik koruyucu olarak eski şöhretini doğruluyor. Rosemarinin kötü ruhlardan koruduğu ve aynı zamanda endişe ve kâbuslarla savaştığı da bilinir. Böyle sorunlarınız varsa yastık kılıfının içine biberiye dalı koyun.

 

Emin olmayanlara, kendine inanmayanlara, yeni projelere çıkmaya cesareti olmayanlara cesaret yükseltici ve; ebedi gençlik otları olarak bilinir " sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum …