Efsane karlarla dolu mis gibi tertemiz bir perşembe ve gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyor.

Ve bugün duyarlı insanlardan ve onların özelliklerinden konuşalım istiyorum.

 

Duyarlı insanlar bir şeyleri sen anlatmadan da bilirler: Sahte olduğunu bilirler, yalan söylediğini bilirler.

Hassas insanların sezgileri güçlüdür, sebebini açıklayamasalar da bir şeyler yapmaları gerektiğini bilirler. "Bir şey bana bunu yapmamam gerektiğini söylüyor." gibi sezgileri üzerinde fazla kontrolü olmayan hassas bir insanın tipik bir deyimidir.

1. Hassaslar kalabalıkta genellikle iyi hissetmez. Bir arada çok insan vardır ve hepsinden enerjiyi emer, bu da iç karışıklığa neden olabilir. Bu, hassas olanları bir duygu kasırgasıyla boğar.

2. Hassasların insanların taşıdığı bir yüktür, başkalarının enerjisini emerler. Enerjiler pozitif olunca harika olur, ama karmaşık olan hassas olanlar, karşısındaki insanın acısına çok fazla şefkat gösteren ve sonunda bunu kendilerine alan insanlardır.

3. ?Hassas insanlar sevdikleri insanlar üzüldüklerinde, incindiklerinde, incindiklerinde ve hasta olduklarında bile aynı semptomları hissettiklerinde hissedebilirler.

4. Pek çok hassas insan, başkalarının birikmiş enerjisini, emilmiş duyguları boşaltmak için egzoz valfleri arar. Bu yüzden kendilerini daha küçük ya da daha büyük oranlarda bağımlılıklar içinde tutmaları yaygındır. Bu koruyucu mekanizmanın sorun olmaması için dikkat etmek zorundasın.

 

Peki bu işaretlerden hangileri sende var?

Sevgi ve minnetle,

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum …