Mucizelerle dolu bir cumartesiye ve hafta sonuna niyetimle diyor de bugün sizlere Hepimizin titreşimini etkileyen 7 durumdan söz etmek istiyorum.

Kuantum fiziğinde titreşim her şeyin enerji olduğu anlamına gelir. Biz belirli frekanslarda titreşen varlıklarız. Her titreşim bir duyguya eşittir ve

"titreşimsel" dünyada sadece iki tür titreşim vardır pozitif (sevgi) ve negatif (korku) ve herhangi bir duygu pozitif veya olumsuz olabilecek bir titreşim yaymanıza neden olur.

 

1. DÜŞÜNCE

Her düşünce evrene bir frekans yayar ve bu frekans aslına geri döner, yani olumsuz düşünceler, cesaretsizlik, üzüntü, öfke, korku varsa hepsi size geri döner. İşte bu türden düşüncelerinizin kalitesine önem vermeniz ve daha olumlu düşünceler yetiştirmeyi öğrenmeniz çok önemlidir.

 

2-ETRAFINIZDAKİLER

Etrafınızdaki insanlar titreşim frekansınızı doğrudan etkiler..

Etrafınızı mutlu, pozitif, kararlı insanlarla çevrelerseniz o titreşime de girersiniz ama etrafınızı mızmız, iftiracı, karamsar insanlarla çevrerseniz dikkat edin!

Frekansınızı düşürüyor olabilirler ve sonuç olarak Cazibe Kanunu'nun lehinize çalışmasını engelliyor olabilirler.

 

3. MÜZiK

Müzik çok güçlüdür. Sadece ölümden, ihanetten, üzüntüden, terk edilmekten bahseden müzik dinlersen, bunların hepsi titreşimini engeller.

Dinlediğiniz şarkıların sözlerine dikkat edin, titreşim frekansınızı düşürüyor olabilirler. Ve unutma: Tam olarak titreştiğin şeyi hayatına çekersin.

 

4. GÖRDÜKLERİNİZ

Talihsizlik, ölüm, ihanet vs. ile uğraşan programları izlediğinizde beyniniz bunu bir gerçek olarak kabul eder ve vücudunuzdaki tüm kimyayı serbest bırakır ve titreşim frekansınızın etkilenmesine neden olur. Sizin için iyi olan şeyleri görün ve daha yüksek bir frekansta titreşmenize yardımcı olun.

 

5- ÇEVRE

 

İster evde ister işte, düzensiz ve kirli bir ortamda çok zaman geçirirseniz, titreşim frekansınızı da etkileyecektir.

Çevrenizdekileri iyileştirin, çevrenizi düzenleyin ve temizleyin. Evrene çok daha fazlasını alabileceğinizi gösterin. Sahip olduklarına dikkat edin ve şükredin.

 

6-SÖZCÜK

 

Bir şeyleri ve insanları yargılamaya, eleştirmeye veya bu tür konuşmaya alışkınsanız, titreşim frekansınızı etkiler. Frekansınızı yüksek tutmak için, şikâyet etme ve başkaları hakkında kötü konuşma alışkanlığını ortadan kaldırmanız çok önemlidir. Bu nedenle, drama yapmaktan ve kendinizi mağdur etmekten kaçının.

 

Hayatınızın seçimleri için sorumluluk alın.

 

7. ŞÜKRAN

Minnettarlık, titreşim frekansınızı olumlu yönde etkiler. Bu, şimdi hayatınıza dahil etmeniz gereken bir alışkanlıktır. Her şey için, iyi şeyler için ve iyi olarak görmediğiniz şeyler için de minnettar olmaya başlayın, yaşadığınız tüm deneyimler için minnettar olun. Minnettarlık, iyi şeylerin hayatınıza olumlu bir şekilde akması için kapıyı açar.

 

Sevgi ve minnetle

Mutlu hafta sonu dileklerimle

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…