Bu güzel Pazartesi gününden yeni haftadan herkese selammmmm…

Bu güzel günde bazı vücut ağrılarınızın duygusal sebep ve çözümleri üstünde durmaya ne dersiniz?

Öncelikle ağrımız varsa bize neyi anlatıyor olabilir?

Rahatsızlık ve ağrı, çözülmemiş soruların, gizli korkuların işaretleri olabilir.

Kronik ağrı, özellikle fizyoloji düzgün olmadığında, stres ve duygusal tıkanıklıkların bir belirtisidir.

? Kafa Herhangi bir baş ağrısı aşırı çabadan meydana gelir bu aşırı çaba sonucu kaygı, endişe olur. 

ÇIKIŞ YOLU: Her gün sizin için bir zaman ayırın. Rahatlamak için kendinize izin verin. Dinlenin ve hiç bir şey için kendini suçlama. Bu "hareketsizlik dakikaları" üretkenliğinizi neredeyse hiç artırmaz.

? Boyun Bölgesindeki rahatsızlık, başkalarına karşı bir küskünlük yükünü, kendi kusuruyla bir tiksinti yükünü sembolize eder. Birini veya kendimizi affedemediğimizde başımız ağrıyabilir 

ÇIKIŞ YOLU: Size ve başkalarına karşı tutumunuzu yeniden gözden geçirin. Kendi zorlu beklentilerinize karşılık vermek zorunda değilsiniz. Daha kolay dünyayı düşünün ve affetmeyi öğrenin ve sevdiğiniz şeyler hakkında daha sık düşünün.

? Omuzlar Büyük bir duygusal yük taşıdığımızı gösterir. Belki biri size baskı uyguluyor .Ya da önemli bir karar veremiyoruz. Çözüm: Rahatlamış hissetmek için endişelerinizi paylaşmaya çalışın. Başarısız olsan bile yardımı olacak ve belki sen de soruna basit bir çözüm bulacaksın.

? Belin  üst kısmı ;, duygusal destek eksikliğini, sevdiklerimizin eksikliğini, sevilmediğimizi hissettiğimizi gösterir.

Çıkış Yolu: Farklı insanlarla iletişim kurun, açık ve arkadaş canlısı olun.

? Sırtın Dibi; Belki de istediğiniz zenginlik seviyesini ya da sevdiklerinizi sürekli bulamadınız ya da para için endişelenmek istemiyorsunuz. Bekli de sevdiklerin para ile ilgili sorunları var

Çıkıp yolu: para mutluluk değildir - hayattaki en iyi şeyler Bedava. Sevdiğin şeyleri yap. ?Dirsekler; Esneklik eksikliğini, taahhütte bulunma konusunda korkulu isteksizliği veya hayattaki bazı önemli değişiklikleri gösterir. Yeni bir yapmaktan şeyi bilinçsizce korkarız.

Çıkış yolu: Hayat bazen çok zor görünebilir. Sadece öyle görünüyor. Belki de sadece işleri sen karmaşıklaştırıyorsun. Kontrol edemediğiniz şeylere karşı savaşarak enerjinizi boşa harcamayın.

Evetttttt bugün vücudumuzdaki bazı bölgelerdeki ağrıların duygusal sebepleri ve çözümleri konuştuk

Her zaman dediğimiz gibi

Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız

Mutlu pazartesiler ve yeni haftalar,

Selam ve Sevgilerimle,

SİZİ SEVİYORUM…

SİZİ SEVİYORUM…

SİZİ SEVİYORUM…