Efsane bir cumartesi gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyor ve bugün çoğumuz da olan bel ağrılarına konuşalım diyorum sizde istiyorsanız buyurun?

Kalbinizde ve midenizde taşıdığınız fazla yük belinizde ağırlıktır.
 
 Özellikle adet döneminde belinizde çok fazla ağrı hissettiniz mi?
Bu, çok fazla duygusal yük taşıdığının bir göstergesidir. Bu duygusal yük erkekler için de geçerlidir sesini çıkaramamak içine atmak hayır diyememek gibi.
 
Bel belimizin kalçaya ve Göbeğe yakın olan bölgesidir, akışkanlığı, vermeyi ve almayı temsil eder. Hayatımızda ki dengeyi de gösterir.
 
Bu acı kendi durumlarıyla meşgul olan anne ve babası tarafından bu koruyucu zırhı yaratan., küçüklüğümüzden beri taşıdığımız yaraların yüklerin bir ifadesidir .
 
Her zaman başkalarının sorunlarını çözmek istemek, küçük şeyler için çok fazla stres yapmak, kontrolü kaybetmekten korkmak karın ağrılarını ifade eder.
 
Yalnız hissetmemek, korkmamak ve hayatının akmasına izin vermek için, çektiğin ve sana yük gelen her şey fedakarlıktır.
 
Bel ağrısı neden olur biliyor musun canım?
Başkalarına ve hayata karşı korkular, güvensizlik ve güvensizliklerle dolu, bir koruma biçimi olarak tüm yükü sırtınızda taşımak için ihtiyaçlarınızı bir kenara bırakmaktan olur. Ve bu da durgun  bir enerjiye sahip olduğunuzun bir göstergesi olabilir.
 
 Kadınlar için adet döneminde acı halen daha vurgulanabilir, çünkü kadın o anda bir döngüyü değiştiriyor, eskiyi ölüme terk ediyor ve yeniye açılır, bu da esneklik gerektirir.
 
Acılarınızı dindirmek için çocukluktan itibaren rahminizde yaşadığınız bu duygusal acılarla bağlanıp, içinizdeki çocuğun özgür ve hafif olmasını sağlamanız gerekir.
Peki sizin bel ağrılarınız var mı?
 
Selam ve sevgilerimle,
Mutlu hafta sonları dileklerimle,
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…