Efsane bir Salı gününden tüm gönül dostlarına selam ve sevgilerimle...

Efsane bir Salı gününden tüm gönül dostlarına selam ve sevgilerimle diyor ve bugün evlerimizin yüzümüzün ruhumuzun neşe, pozitif enerji kaynakları olan köpeklerimizden konuşalım ve farklı bir bakış açısı bir farkındalık getirmek istedim istedim. Köpeğiniz var mıdır yok mudur ya da köpeği sever misin sevmez misiniz bilemem?

Ama sevgili gönül dostlarım

Onlar bizim enerji koruyucularımızdır.

Köpekler hem sizi hem de yaşadığınız yerlerdeki dengesiz enerji  titreşimlerini  emen koruyucu meleklerdir.

 

Sonra su, bitkiler ve diğer elementlerle ortamdaki kötü enerjileri arındırırlar. Seni etkileyecek kötü enerji olduğunda kendilerini senin için feda ederler. Görevlerini bilirler. Ve seni her şeyden korumak için tereddüt etmezler. Biliyor musunuz ki köpeklerdeki bazı ani ölümler emdikleri bu güçlü enerjiler yüzünden gerçekleşir.

 

KÖPEKLERDEN bu kötü enerjiyi arındırmanın en iyi yolu onlara çokça sevgi ve şefkat vermektir. Sarılmalar onlara neşeyi geri getirir.

 

Onlar koşulsuz sevginin taşıyıcılarıdır

 

Köpekler öyle özel bir bağ kurabilirler ki, en sevdikleri insanın ölümü onları ölüme terk edecek kadar bunaltabilir çünkü dünyadaki misyonları bitmiştir, artık hayatta bir anlam bulamazlar. İnsan dostunun kaybının bu evcil hayvanlarda "sonsuza kadar" bekleyiş, geri döneceği umuduyla acı çekmesine neden olduğu ve sonsuza kadar gittiğini anlarlarsa da ona kavuşmak için kendilerini ölüme terk ettikleri vakalar olmuştur.

 

 Her türlü titreşime karşı hassastırlar

Çok yüksek titreşimlere bağlıdırlar ve inanılmaz hassaslar. Hayal ettiğinizden cok daha fazlasını anlayabilirler, enerjik radarlardır, dinlendiklerini gördüğünüzde bile daima tetiktedirler. İnsanların kavrayamadığın boyutların ses ve görüntülerini görebilirler.

 

Onlar mükemmel dugusal terapistlerdir.

 Şahsi düzeyde her zaman sahibini ve onları karşılayan ailesini bekliyor olacaklardır. Her şeyin her zaman uyum içinde olduğundan emin ol. Üzgün, depresyonda, kalpsiz veya herhangi bir olumsuz duygu hissettiğinde, ruh halinizi iyileştirmenin yollarını ararlar. O kuyruğunu da sağa sola sallarlar ya işte tam o sırada kuyruğunun hareketi ile çevreyi uyumlu hale getiren titreşim dalgaları yayarlar.

 

Bu aşkın bir işaretidir.

Köpekler hayattaki en iyi arkadaş, en iyi dostlardır; oyuncu ve masumdurlar, sadece 4 patisi üzerinde hayatınızı aydınlatan meleklerdir.

Peki sizin köpeğiniz var mı?

O yüzünüzdeki tatlı gülümsemeyle

Selam ve sevgilerimle

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…