Aşk, iş ve genel olarak hayatımız, çoğu zaman gitmelerini istediğimiz yöne gitmez ve bu bizi kaybolmuş, hayal kırıklığına uğramış, yenilmiş ve anlamsızmış gibi hissettirir.

Değişmez gibi görünen olayların seyrini değiştirmeye çalışırız, zamana ve kadere karşı savaşırız ama sonuç genel olarak başarısızlıkla sonuçlanır. Mantığı anlamasak ta her şeyin bir nedeni vardır çünkü bizde olan bize bir yol bulur.
İşler plana göre gitmiyorsa, genellikle bu plan yanlış ve daha büyük bir plan olduğu içindir. Sevdiğimiz ve güvendiğimiz insanlar sonsuza kadar bizimle kalacaklar diye bir şey yoktur…!Bir günden diğerine, hep hayalini kurduğumuz kariyer aniden yıkılabilir ya da artık yapmak istemediğimizi de öğrenebiliriz .
Cennetten cehenneme, dağın tepesinden çukurun dibine gidebiliriz, düşebiliriz. Ama düştükten sonra da tekrar kalkabiliriz.
 
Her an tüm çözümlere de sahip olamayız, bazen sadece güven ve inanç, kendimize güven ve nereye gittiğimizi tam olarak söylemeden bize rehberlik eden daha yüksek bir güce inancımız olabilir.
Artık bizden yana olmayanlar sadece doğru kişiye yer bırakır, işini kaybederken çok üzülürsün belki ama bu senin için yeni fırsatlara yer açar.
Toprak ayaklarının altına düşüyormuş gibi hissettiğinde üzülmek, öfkelenmek ve korkmak normaldir, ama bu olay sadece daha iyisi geliyor diye olacaktır.
Bizi acı ve suçluluk arasında  ya da hatalı olduğumuzu düşünerek zaman harcamaya gerek yok,, çünkü biz ne suçlu ne de hatalıyız .
 
Birçok koşulda önce kendini kaybetmek gerekir, kendini yeniden bulmak istiyorsan akıntıya kapılıp, bizden uzaklaşmak istediklerinin peşinden koşmadan. Tüm cevaplara sahip olmadığımızı fark ettiğimizde, genellikle doğru soruları sormaya başlarız.
 
Kader, hiç ummadığımız anda gelir, bağlılık olmadan, kişisel gündemimizi umursamadan. İnsanlar, durumlar, olaylar, sevinçler, haberler, keşifler, her şey doğru zamanda gelecek, evreni yöneten enerji onları almaya hazır olduğumuzu hissedecek.
 
Canımızı  yaktığı  için küfrettiğimiz şey, bazı durumlarda bizim için nimet olabilir .
Yaptığımız şeyler için mümkün olan her türlü çabayı harcamak iyidir ama sürekli her şey mükemmel olacak kaygısı içinde yaşamamalıyız.
Yazılanlar her iki şekilde de ortaya çıkar. Er ya da geç biz yolu değil yol bizi bulur.
 
BİR GÜN YA DA BİR YIL ALABİLİR AMA SENİN İÇİN NE DEMEK OLURSA OLSUN SENİ BULUR.
Kısacası bizde bir söz var su akar yolunu bulur.
Sizin hayatınızda da çok uğraştığınız ama gerçekleştiremediğiniz olaylar var mı?
 
Efendim kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakın
Selam ve Sevgilerimle,
SİZİ SEVİYORUM…
SIZI SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…