'Savaşçı kadın olduğunuzu ilan etmeyi bırakın, barışgil kadının enerjisinde yaşamayı öğrenin, seven ve güçlü olan, istediği her şeyden güçlenen kadın.

Evren çok Bilge, savaşçı olmaya karar verirsen, daha çok kavga, daha çok şavaş gelir.
Bir partner sahibi olmak için savaşmak, daha iyi bir iş bulmak için savaşmak, kendini dengelemek için savaşmak, hastalıktan çıkmak için savaşmak. ....gibi gibi
 
Bunun anlamı daha çok kavgaya karar vermeye devam edin ve sizi kanatsız, yaralı, ruhunuz ve kalbînizi kırık bırakacak tecrübelerimiz daha çok olsun...
 
Aşkta titreşen ışık kadınları olun.
Sevgi her şeyi barış, uyum, neşe, hayatın güzel dansı içinde başarır.
 
Savaşçı kadın hayatı boyunca vücudunda ağır zırh taşır, sırtı nasıl olur? Acı vardır. Sırt ağrısı, baş ağrısı, acı ve daha çok acı, seven kadın, ışık kadını aşkla öğrenme deneyimlerini yaşamaya hazır kollarını açarak hayattan geçer ve saçları rüzgarda dans ederek yasamasını bildiği için.
Aşkın frekansı içinde…
 
Güçlü kadınlar olun, güçlü kadınlar, ışık kadınları, sevgi kadınları olun, ama artık savaşçı kadınlar olmasın. Sizin için, tüm kadınlar için, savaştan barışa dönüşmesi gereken okul gezegeni için.
Değişim elde etmek, istediklerimizi elde etmek için savaşmamız gerektiğine inanır ve sürdürürsek savaşlar asla bitmeyecek.
Çok ağır ve büyük bir enerji israfı, yasamak "savaş" çünkü ve yaşamaman tek yolunun bu olduğuna inanıyoruz.
 
Ve hayatın bize göstermesine izin verirsek ve "Ben savaşçıyım" demeyi bırakırsak daha iyi bir yaşamaman yolu vardır elbette. Dahası dünyada ki tüm duygusuyla söylüyoruz çünkü gurur duyuyoruz.
Aynı şekilde, bize öğretilen ve bize çok zarar veren bir başka inanç da,  Bir şeyi elde etmek için acı çekmek ve fedakarlık yapman gerekir böyle olursa ödülün de buna değer.
 
Bu öğreti sizi acı çekmeden fedakarlık etmeden ödül alamayacağınıza götürür. Bu inançla elde ettiğimiz şey; ister ter, ister kan, gözyaşı, fedakarlık ve acı olsun, ister elde etmek istediğimiz her zaman bir şeyi başarmak istediğimizdir. Ve yine, ne kadar fedakarlık ve acı çekersek, başarılarımızla o kadar gurur duyarız.
Benim için böyle yaşayamazsın. Benim için yaptığım her şeyde mutlu olmamı engelleyen inançları ortadan kaldırma zamanı gelmiştir.
Gerçekten savaşmak ve tüm hayatını feda etmek ister misin?
Kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakın
Selam ve Sevgilerimle efendim.
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…