Sevdiğiniz bir şey için heyecanlandığınızda doğal olarak gelen neşe enerjisi gerçekten çok güçlüdür.

Sizi heyecanlandıran şeylerle daha sık hizalanmaya çalısın; yapmak, duymak, okuduğunuz, çalıştığınız, takdir ettiğiniz ama genellikle "zorunluluklara bakan, samimiliğinize coşku getiren, bedeninizi titreştiren, hücrelerinizi dans ettiren bu neşeli halle yetiştirin hayatın".
Size neşe hissettiren şeylere tam katılım, kendi varlığınızı, saf zevk için var olan ve yaratan Yüksek Benliğinizi hatırlama yolunda size yardımcı olur ve sizi daha kolay yüksek boyutlarla yeniden bağlar, aynı zamanda ruhun planlamasıyla hafifçe yönlendirir.
 
    Evet canım, yapmayı sevdiğin işe aktif olarak dahil olduğunda ortaya çıkan doğal keyif, gerçek ruh amacınla doğrudan ilişkilidir.
Neşenizi gelir kaynağına dönüştürmek ya da benzeri şeylere dönüştürmek için aramanızı kastetmediğimi (veya bu sizin kararınızsa) ama ivmeden yararlanmak için sizi heyecanlandıran şeyleri daha sık yetiştirmenin çok faydalı olacağını anlamak çok önemlidir.
Zihniniz, bedeniniz ve gündelik hayatınız üzerinde net bir kademeli etkisi olduğu için titreşiminizi hızlı bir şekilde yükselten, ruhsal bağlantı kanallarını açan ve ilahi enerjinin akışını kolaylaştıran neşenin arkasında yarattığı önünüzde, kendinizi misyonunuzla gerçekleştirmeniz gerekiyor. Neşenin ürettiği gibi daha yüksek bir titreşimde yankılandığınızda, yüksek benliğinizle bağlantıyı arttırırsınız. Ve sezgilerinize daha iyi uyum sağlarsınız.
Sürekli olumsuz duygusal yükleri olan yoğun, ağır bir zihin hiçbir şeyi net bir şekilde kavrayamaz. Bu çarpık bir zihin.
Üstelikte hem kendine hem de etrafındakilere zarar verir.
 
NEŞEYi RUHSAL BİR ALET OLARAK YETİŞTİRİN
 
Evet değerli gönül dostlarım titreşimi gülümseyerek yükseltmekten daha iyisi yok değil mi!!!
 
Kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakın efendim
Selam ve Sevgilerimle,
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…