Kalbinin dinlenebileceği bir insan bulunsun

Kalbinin dinlenebileceği bir insan bulunsun
Duygularınız için dinlenen, sakin, rahat bir yuva olan biri. Savunmalarınızı etkisiz hale getirebilecek, engellerinizi kırabilecek ve sizi sevecek ve güvende hissettirecek biri.
Size korku değil, güvenlik getiren biri.
Hayır hayır koltuk değneği değil, fırtınalı günlerde sığınağınız olsun. Bakışı seni daldıran, pis gülümsemesi seni utandıran, dokunuşu sende uzun zamandır uykuda olan duyguları uyandıran biri.
İnanılmaz, hafifçe akan, işleri karmaşık hale getirmek yerine karmaşık olmayan biri.
Şeffaf, oyunları veya duygusal tartışmaları olmayan biri. Aşkı gerçekleştirmeye istekli, duygunun her şeyi tek başına yapmadığını anlayan birini bulmalısın. Aşkı bulsun, tüm duygusal mücadelelerden dinlenmene yardım etsin, kalbindeki yaralara çare olsun, sana sevmenin bir savaş alanı değil, duyguların ekilip beslendiği verimli bir zemin olması gerektiğini göstersin. .çünkü bu aşkın büyümesini sağlar. Senin kadar derin biri, sana ihtiyacın olan sevgiyi, hak ettiğin sevgiyi getirecek biri. Sana iyilik yapacak biri, çünkü aşk ancak büyümene yardım ederse gerçek aşktır! O aşkı bul ve bunun ütopik bir aşk olduğunu düşünme, çünkü aramamız gereken, kabul etmemiz gereken ve gerçekten aşk diyebileceğimiz tek aşk bu.
Peki, sizin hayatınızda kalbinizin dinlenebileceği biri var mı?
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakın
Selam ve Sevgilerimle efendim
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…