Değişmek için anahtarları etkinleştirene kadar deneyimlerimizin kalıplarını tekrarlayacağız.

Gelen her deneyim bir mesaj taşır ve bu mesaj öğrenilene kadar hayat hep benzer durumları tekrar eder. Tekrarlayan döngüleri kırmak, yaşadıklarımızın derslerini biçmeyi öğrendiğimizde ve bu öğretileri dönüşümümüz ve ilerlememiz için kullandığımızda gerçekleşir.
Ancak, aynı tutumlarda ısrar edip hayatın bize anlatmak istediklerini görmezden geldiğimizde, daha iyi deneyimler yaşama fırsatını boşa harcıyor ve gelişmemiş gibi görünen bir hayata tutunuyoruz. Hep aynı sonuca giden ilişkilerde, ilerlemeye izin vermeyen işlerde, hep aynı nedenlerle sürekli hayal kırıklıklarında ve ilerleyemeyeceğimizi algıladığımız her durumda bu kalıplar kendini gösterir. Tekrarlananlar, henüz öğrenilmemiş bir ders ve yapmaya cesaret edemediğimiz bir değişiklik olduğunu bize gösterir.
Kendi inançlarımızı ve blokajlarımızı aşma ve içten dışa değişme cesaretini gösterene kadar hayat asla değişmeyecek. Bunu yaptığımızda, varlığımızda devrim yaratan ve sonunda bize aradığımız sonuçları getiren dönüşüm çarklarını hareket ettiririz.
Unutmayın her şey bizde İçine dön ve kendini güncelle..!
Eeee bugün günlerden de pazartesi olduğuna yeni güne ve de haftaya başladığımıza göre değişime hazır mısınız?
O gücü kendinizde buluyor musunuz?
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız efendim
Selam ve Sevgilerimle,
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…