Güzel bir cumartesi gününden gönül dostlarıma selam ve sevgiler Bugün ilginizi çekeceğini düşündüğüm bir konuyla sizlere konuk olmak istedim.

Aura nedir? Renkleri ve anlamları öncelikle aura bütün varlıklar için kullanılmakta olan ortak bir kavram olmaktadır. İnsan vücudunu da sarmalamış bir biçimde bulunan ve kendine özgü bir rengi ifade eden elektromanyetik bölüme denir.
Aura yaklaşık olarak vücudun 24 santimetre dışa doğru uzağında yer almaktadır.
Bir kişinin aurasından bahsettiğimizde, ışık enerjisinden veya yaydığı elektromanyetik alandan söz ederiz ve birçokları için görsel olarak algılanamaz. Başka bir deyişle aura, çakralarla ilişkili eterik, duygusal ve fiziksel bedenin birleşimi olarak tanımlanır. Deneyimler, düşünceler, hisler ve duygular her insanın aurasına yansır ve bir tür enerji yayar, yani bir renge odaklanmaz, zaman içinde auramıza göre titreşebilir ve değişebiliriz.. Aura birbiriyle ilişkili ve aşağıda detaylandırdığımız 7 katmana ayrılmıştır:
Ruhani vücut
Duygusal beden
Zihinsel beden
 astral beden
 manevi beden
Gök cismi
ilahi beden
Aura Renkleri arasında şunları sayabiliriz:
1.Kırmızı
2. Turuncu
3. Sarı
4. Yeşil
5. Mavi
6.Mor 
7. Pembe
8. gümüş
9. altın
Auranın  renkleri çağrıştıran duygu ve algılarla ve bunların insanların duygularını nasıl değiştirebileceğiyle ilgili olan kalp psikolojisi ile  ilgilidir.:
KIRMIZI Aura : güçlü ve cesur kişilikleri ifade eder. Enerji, güç, paixão ve korkusuz yaşamak onun gününü günden güne belirler.
TURUNCU Aura: neşeli, okunan, pozitif ve duygusal kişilikleri çağrıştırır.
SARI Aura: yaratıcılık, güven ve içgörünün yanı sıra neşe ve zekâ ile ilişkilendirilen bir renktir.
Yeşil Aura : Aurasını hesaplarken, en şefkatli ve ruhani kişiliklere atfedildiği için birçok kişi sonucun yeşil olmasını umar. Cömertlik, bu tür aura yayan insanların en baskın özelliklerinden biridir.
Mavi aura:Bu auradan bahsederken samimiyet ve dürüstlük mavi ile yakından ilişkilidir. Diğer önemli özellikler sükunet ve iyimserliktir.
Mor aura: cömertlik, yaraticilik ve dinginlik bu tip insanlarla iliskili olan en temel özelliklerdir.
Pembe Aura: Pembe aurava sahip olan insanlarin kisiliginde mütevazilik ve hassasiyet anahtardir. Ayrıca çok mistik olma eğilimindedirler.
Gümüs renk aurast: inançli, çok yönlü ve ok hareketlidirler.
Altın Aura: Altın aura zafer, liderlik ve saflığa atfedilir.
Peki siz nasıl birisiniz? Auranız ne renk?
Bana sorabilirsiniz.
Efendim kendinize ve çevrenize sevgiyle bakın
Selam ve Sevgilerimle,
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…