Efsane Cumadan herkese tüm okuyucularıma gül kokulu selammmmmm…

Bugün sizlere çakralardan kısaca bahsetmek isterim. Öncelikle çakra nedir?
Sanskritçe'de “çakra” kelimesi “dönüş” veya “tekerlek” anlamına gelir ve vücudunuzdaki enerji merkezlerini ifade eder. Bu çarklar veya dönen enerji disklerinin her biri belirli sinirlere ve ana organlara karşılık gelir.
     
Bizim için çok önemli olan bu enerji sistemleri hayatımıza biri girdiğinde ve ya çıktığında daha bir önem kazanır çünkü
çakralar 7 yılda bir yenilenir. Yani bir insanla en az bir kez birlikte olursanız bile, enerjisi en az 7 yıl sizinle kalır. • Biriyle cinsel ilişkiye girdiğinizde tümüyle enerjik bir süreç başlar.
* ??Aslında her ikisinin kök çakraları (Muladhara) bir araya gelir ve bu yakınlıktan auralar birleşir, her ikisinin etrafında büyük bir aurik enerji oluşturur.
* Ayrıldıklarında enerjik ve karmik bir izlenim bırakırlar. Biriyle ilişkin ne kadar uzunsa, bağ o kadar derin olur. • Bu yüzden bazen yakınlaştığın birini çok hatırlarsın ve titreşimin değişir, çünkü enerji bağları kurdun ve bu bağlar enerjiyi, daha ince ve derin bir seviyede iletmeye devam eder.
*  Her ilişkide, karşındaki kişinin enerjisinin bir kısmı sana geçer. Enerjileri yoğun, bilinçsiz, ışıktan ve sevgiden yoksun, istikrarsız insanlarla ilişkiniz varsa, aynı şeyi kazanırsınız.
* Hiçbir şeyin seni üzmemesi gerektiği mutlu  olmak için bir sürü nedenin olduğu zamanda olsa bile bir mutlu etmediği bir paradigmaya dönüşürsün,. Eğer diğer kişi karmanızı işaretleyen bir şey yaptıysa, siz de bunu kazanmışsınızdır ve bu acı deneyimleri çekmenize sebep olabilir.
* Diğer yandan bilinçli, Işık dolu, seven ve enerjisini temiz tutan biriyle birlikteliğiniz varsa, her iki birey için de harika bir pozitif enerji alıverişi oluşur. Hem sevgi hem farkındalıkla büyür  Aşk ve cinsellik enerjisi o kadar büyük ve büyülüdür ki, o kadar yüksek titreşir ki, genişlemiş bir bilinç durumuna ulaşırsınız. Bu enerji her ikisinde de kalır.  Sakin olun suçlu yok sadece bilinçsiz insanlarla yaşayabileceklerinize dikkat çekmek istedim.
* Ayrıca karar verdiğinizde değiştirebilirsiniz.
* Kendinize şu soruyu sorabilirsiniz..! Benimle ilişkileri boş, acı ve yoğun negatiflik veren insanları neden hayatıma çekiyorum?
* Size şunu söylemek isterim ki Öncelikle birincisi titreşim vardır:
* Ve biz üzerinde titreştiğimiz şeyi çekeriz.
 
 Öğrenmek için ikincisi:
Karşındaki kişi senin yansımandır, sana gölgelerini gösterir, böylece onları tanıyıp üzerinde çalışabilirsin.
- iç çatışmalar nedeniyle üçüncüsü:
Sevmeyi öğrenemedin, değer vermeyi öğrenemedin. O yüzden sonuçta aynı titreşim seviyenizdeki insanlarla ilişki kuruyorsunuz.
Öyle birine bile yapışabilirsin, kendini sevme ve değer verme acizliği ile ve onu kullanana kadar, çünkü sevgi ihtiyacını titreşimlileştirirsin, ama bu sadece kendinle olan ilişkiyi yansıtır. Kendini sev, başkaları da seni sevsin •
Yüksek titreşim birlikte istikrarlı olabileceğiniz bir insanı çekmek ve büyümesine yardımcı olmak ve her ikisinin de evrimsel çalışmalarını  yok etmemek için. çok önemlidir.
Yüksek titreşen insanlar aşkı ve Işığı seçmeyi  bilirler.
Efendim tüm gününüz tam istediğiniz gibi, hayatınız akışta ve güneş de ışığınız olsun
Kendinize ve çevrenize aşkla ve sevgiyle bakınız.
Selam ve Sevgilerimle
Hayırlı Cumalar,
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…