Efendim efsane bir çarşambadan sizlere mis gibi  zambak kokulu selamlammm …

2022 ‘nin sonlarına geldiğimiz bu günlerde sizlere yılbaşı gecesi için ipuçlarını yazmak istedim .(Bunlar bizim sadece yılbaşı gecesi için değil tabiki. Her gün yeniden doğduğumuz için her gece bize yılbaşı gecesi zaten )
 
1. Yılbaşı gecesinde beyaz giyin efendim. Tabiki kıyafetlerden bahsetmiyorum. Kıyafet önemli olan şey ama daha önemli olanı ruh Ruhunuza beyaz giydirin karamsar düşüncelere ve tartışmalara girme!
Ne kendi Cesaretini ne de başkasının cesaretini kırma ve her zaman barışı seç.
2. Evini aşağıya kapıya kadar süpür. Hepsini süpür….!
Keder, kalp kırıklığı, kin,
Karşılıksız aşklar,
Sahte arkadaşlar?
Süpürün süpürün ….! Toz…!
Toprak bırakmayın… tertemiz  olun.
3. Evinde kırık bir şey mi var? Kırıldı mı? At onu tutma. Âmâ bu, büyükannenizden miras aldığınız bir şey ise, düzeltin. Büyükannen sana teşekkür eder bunun için. Ama aşklar, işler, her türlü ilişki, arkadaşlıklar söz konusu olduğunda? Kırıldın mı? Çatladın mı? Tasarruf etmeye değer olup olmadığını değerlendirin. Bunu hak etmeyenlere yatırım yapmak enerji israfıdır. Orası da sizin tercihiniz tabiii…
Çizgiyi uygun yere koyun.
 
4. Cüzdandaki defneyaprağı ile parayı çektiği söylenir. İnanıyorsan devam et.
 
5. Sarı rengi bol bol kullanın
Sarı renk refahın rengidir. Başarı yollarında yardımcı olur. Ama sen sarı rengi kullanırken çok çalış yine de çok çalış. Sonra yine sarı rengi kullanın ve çalışın. Deneyin, çalışın, elinizden gelenin en iyisini yapın. Şimdiye kadar yaptığının en iyisini.
 
6.Bu arada bol bol zıplayın ve hareket edin.
 
7. Yeni iç çamaşırı giyin cidden, bu sadece yılın ilk gününde mi? Tabiki hayır O eski, solmuş, delinmiş, gevşek lastikli iç çamaşırlarınızı hayatınızdan çıkarın.
 
8. Mercimek, üzüm, nar ye bak ne istersen ye. Ve en çok da HAYAT ye! Ağız tadı ile yiyin! 
Ağzında tuta tuta yediğinin farkında ola ola Keyfini çıkara çıkara…
 
9. Hindi veya tavuk yemeyin (çünkü geriye doğru kaşırlar) Şimdi anlaşalım, geçmişe saçınızda sakız gibi yapışıp, çoktan gitmiş aşkı beklemekle yıllarınızı mı geçiriyorsunuz, zaten kopmuş olana bağlı mı yaşıyorsunuz? Zavallı tavuğu suçlama. Geriye ondan çok daha fazla bakıyorsun. Hayır, hayır olmaz… Yol dümdüz ileri!
 
10. Kıyafetleri başağı çıkarıp ters bırakma . Bu ters ters olanın kötü olduğuna inanıyorsanız işiniz ters gidebilir. İçten dışa bizim en gerçek tarafımızdır.
Evet efendim ,efsane bir yılın son çarşambası …,yenileyoruz,gelişiyoruz ve güncelleniyoruz .
Kendinize ve çevrenize Aşk ve Sevgi ile bakın .
Mutlu Çarşambalar..
SİZİ SEVİYORUM…
SIZI SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM….