Efsane Cumartesi ve de yılın son gününden tüm okuyucularıma ,tüm dostlarıma selammmmm….

Efsane Cumartesi ve de yılın son gününden tüm okuyucularıma ,tüm dostlarıma selammmmm….
Bugün 31 Aralık 2022 efendim yılın son günü ve de koca bir yılın bittiği son gün.
Bugün istedim ki geçmişten özgürleşelim ve 2023 ‘te huzurla, mutlulukla ve sevgiyle kalbimizi açalım.
 
Geçmişimden Özgürleşiyorum…
     
      Bitmemiş hikayeleri, çözülmemiş durumları, geçmişin sindirilmemiş deneyimlerini kapatıyorum artık. Hayatımda artık anlamlı olmayan şeylere bir son verdim, yeterli, çok gerekli bir sınır koydum.
 
Hayatımın bu aşamasını tamamlamayı kabul ediyorum, beni eskiye ve eskimiş olana bağlayan her şeyden kendimi özgürleştiriyorum. Geçmiş deneyimlerim bana acının ağırlığını değil, adımlarımı yönlendirecek bi gelecek getirsin. Beni kısıtlayan, boğan, sınırlayan şeylerin içinde asla kalmayayım. Verimsiz olan her seyi bırakmayı, yeniye açık olduğumu  bilebilir miyim!
Kendime hayat, değişim ve dönüşümlerle akmaya izin veriyorum.
 
Üstesinden gelemediğim tüm acılara, çektiğim tüm duygusal hayal kırıklığıma, yaşadığım tüm kıtlıklara, fiziksel ve duygusal tüm sıkıntılara, geçmişte beni bağlayan tüm dertlere son verdim. Kutsal Varlığım adına, tüm düğümlerin, tüm yanlış anlaşılmaların, tüm çelişkilerin artık kırılmasını emrediyorum.   
    
    Şimdi tüm eski, nahoş ve zorlu döngüleri kırıyorum. Bu döngüler için amacıma hizmet ettiğimin, onların da benim için amaçlarıma hizmet ettiklerinin
farkındayım.
 
     Öğrenme ve olgunlaşma ile devam ediyorum, başlayan yeni döngüye hazırım. Bitişleri kabul ediyor ve kendimi yeni başlangıçların nimetlerine, tüm sevgilere, tüm sağlığa, beni bekleyen tüm bolluk ve berekete açıyorum.
Çok şükür iste böyle! Minnettarım..!!!
Efendimmm Kendinize ve Çevrenize aşkla ve sevgiyle bakın.
     Her gün de olduğu gibi yeni yılda da hayatınız tam da istediğiniz gibi, sağlıkta, bollukta. ,berekette, mutlulukta, huzurda, aşkta, sevgide ve akışta olsun. Tertemiz akan pırıl pırıl su gibi
Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun
Selam ve sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…