Efsane çarşambadan tüm dostlarıma okuyucularıma gül kokulu selammmmmmlarrrrr…

Bazılarımız vardır bilirsiniz her şeyi kendileri yapmak isterler, başkaları yapsa da içlerine sinmez sonra da gelsin omuzlarım ağrıyorlar, gelsin belim ağrıyorlar vb.
Çünkü vücut bu kadar sorumluluğu bu kadar yükü taşımakta zorlanır işte bugün bu konuyu konuşmak, sizlerle bunu paylaşmak isterim konuşalım ister misiniz?
O halde buyurun efendim; öncelikle tüm ev işlerini bir günde bitirmemelisiniz. Yapanlar strese girer ve bazıları çoktan yıkılmış bile olabilir.
Görevler EVDEN, evin görevleri bunlar, sadece sizin değil efendim ve 2 yaşındaki çocuklar da dâhil olmak üzere herkesin yardım etmesi gerekiyor.
 
DİNLENMEK İÇİN ZAMAN AYIRIN, oturup bacaklarınızı masaya koyup sevdiğiniz bir şeyi yemek, cep telefonunuzu kullanmak ahlaksızlık değildir.
 
Gerekirse UYKU, baş ağrısının geçmesi için. Tatile gitmeyi, ayrılmayı, izin almayı veya dinlenmeyi reddedenleri, geri dönüşü olmayan bir yolculuğa erken çıktıkları için aileleri onları sonra çok özleyecek!
 
Uyumak için sakinleştirici almayı bırakın, beyninizi ve organlarınızı mahvediyorsunuz. Bir noktada bazı şeyleri unutmaya başlayacaksın. Beyninizi rahatlatın, daha az endişelenin, yürüyüşe çıkın, gülün, daha çok gülümseyin, zamanla her şey geçecek. İşte bu.
 
BAZI DURUMLARDA, EVİNİZİN DIŞINDA, SESSİZLİKTE, TEK BAŞINA OLUN VE HİSSEDİN; hiçbir şey söyleme, sakince temiz hava solu, her şey için minnettar ol, acele etme. Yavaşla…
 
Aynanızın karşısına geçin, kendinize gülümseyin, iç ve dış güzelliğinizi, bilginizi ve bilgeliğinizi görün, bu etrafınızda pozitif bir aura olarak yansır ki kendi ışığınızla parlayasınız.
 
GİT bir şeyler atıştır, kebap ye ya da içecek bir şeyler al. Partneriniz sizin için yapmasa bile, sadece kendiniz için bir şeyler yapın... Kendiniz yapın, böylece kafanızdan bir şeyler çıkarabilirsiniz.
 
İşinizi kolaylaştırmak ve stresten kaçınmak için ihtiyacınız olan aletleri ALIN.
 
Kendinizi iyi hissetmediğinizde SÖYLEYİN, bu konuda bir şeyler yapın, sağlık merkezine, hastaneye gidin veya yakındaki bir doktoru arayın, oturup birinin size ilaç almasını beklemeyin, geç gelebilirler ve hayatınız önemlidir.
 
Kendine hak ettiğin DEĞERİ VER, kendini sev ve kolla, sen harika bir insansın ve unutma ki sen iyiki sensin.
Ve son olarak sadece sizi eleştiren, başarılarınızı takdir etmeyen insanlardan UZAK DURUN.
Peki siz kendinize hak ettiğiniz değeri veriyor musunuz?
Aile sıralaması yaptığınızda kendinizi kaçıncı sırada görüyorsunuz?
Efendim,
Kendinize ve çevrenize aşkla ve sevgiyle bakın
Selam ve Sevgilerimle
Mutlu çarşambalar…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…