Hayatta bir “hayır” ile karşılaştığımızda, daha sonra gerçek bir kurtuluş olduğunu keşfettiğimizde kim bilir kaç kez isyan ediyoruz?

O an dileğimiz gerçekleşseydi başımıza neler gelirdi kim bilir, değil mi? Kaçırdığınız ve trajediye dönüşen otobüs ya da uçak; gelmeyen, ancak sizi yeni ve çok daha iyi fırsatların peşinden koşturan terfi;
sevdiğin ve sana uymayan ama hiç de hayal ettiğin gibi olmayan kişi;
o anda sizi yerden kaldırmış gibi görünen, ancak daha sonra size kanat veren işten çıkarma gibi gibi …
 
Evren, bazen çarpık ve eğri çizgilerle yazsa da, bazen tüm çekmecelerimizi karıştırsa ve tüm kesinliklerimizi değiştirse bile neye ihtiyacımız olduğunu tam olarak biliyor.
 
En iyi versiyonumuz, elde edilen sonuçla ilgili değil, tamamen, olabileceğimiz en iyi şekilde olmakla ilgilidir. Ve teslim olmak, kabul etmek, güvenmek ve gelen her şey için minnettar olmakla, çünkü hiç bir şey tesadüflerle çalışmaz. Hayatın yasalarında rastgelelik yoktur. Başımıza gelen her şeyin bir varlık nedeni vardır.
 
Bu kadar çok istediğiniz şey, sizin için onca çabaya rağmen henüz gerçekleşmediyse, inanın bana: en iyisi henüz gelmedi. Onun için olmadı. Evren size iyi baktığı için isteğiniz tam olarak yanıtlanmadı. Her şey senin iyiliğin içindi!
 
Reddedilme, kabul edilmeme, çalışmama gibi durumları anlamak veya kabul etmek zor olsa da hayatımızda her zaman olacak iyi bir şey vardır.
 
Biliyorsun, işe yaradı, evet.
 
Bazen geriye dönüp çok istediğim bir şeyi gözden geçirdiğimde durur ve düşünürüm: İyi ki bunu alamamışım. İyiki olmamış .!
 İşte bu kadar.
 
Eğer işe yaramadıysa, olması gerektiği gibi olmadığı içindir.
 
Belki şimdi isyan ediyorsun, ama inan bana: gelecekte, belki düşündüğünden daha yakın, nedenini anlayacaksın. Ve olmadığına şükredeceksin 
Evettttt efendim… güzel bir perşembe günü olsun. sağlıkta mutlulukta, huzurda ve akışta…
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız efendim
 Selam ve sevgilerimle…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum