Kabul edip özgürleşmek ister misiniz efendim? Sağlıkta, mutlulukta, bolluk, berekette ve akışta olan güzel bir cuma gününden tüm dostlarıma selammmm…

Bugün sizlerle kabul etmekten, kabullenmekten konuşmak isterim sizde isterseniz buyurun efendim;
Kabul etmek bilmediğimiz bir güçtür.  Çünkü biz savaşmaya, cesur olmaya, kavgaya şartlanmışız. Kabul etmek pes etmek ya da istifa etmek demek değil. Kabul etmek, şimdiki anda temiz olmaktır ve hayat kendini böyle sunuyorsa, öyle kabul etmeli ve öyle de olmalıdır.
Yarattığımız durumları kabul ettiğimiz ve maddeleştirdiğimiz an, çözümler doğal olarak sezgiler yoluyla ortaya çıkar ya da gerçekler sorunun cevaplarını ve çözümlerini getirir. Her şey bir harekettir. Hiçbir şey kalıcı değildir. Bizim "doğal" eğilimimiz, bize karşı çıkan ve bize acı çektiren her şeye karşı direnmek, savaşmak ve bunu kabul etmemektir.
Böylece bu durumu daha da uzatmış oluruz. Direnmek sadece bizi rahatsız edici durumun içindeki kapana temelli kısılır, genellikle bu olumsuz durumu kalıcı ve her şeyi daha karmaşık ve ağır hale getirir. Kabul etmediğimizde acı, öfkeli, kırgın, memnuniyetsiz ve üzüntü dolu oluruz ve bu zihinsel ve duygusal kalıplar daha çok zorluk yaratır, asla çözüm getirmez. Kabullenmek, bilinci genişletmek ve kendini özgürleştirmektir.
Düşünün bakalım sizin hayatınızda kabullenmekte zorlandığınız şeyler var mı?
Evet, efendim güzel bir cuma günümüz olsun
Hayırlı cumalar,
İstediğimiz her şey tam da istediğimiz gibi olsun.
Kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakınız
Selam ve sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…