Her şeyin bir bedeli var denir ya bilirsiniz istediğiniz bir şey için ödeme yapmalısınız.

Hiçbir şey bedava değil. Ancak ödemeniz gereken tüm bedeller size aittir.
Olmayan için endişelenmene gerek yok.
İhtiyacınız olan her şeye sahipsiniz.
Enerjinizi boşa harcamak yerine doğru olan yerlere kullanmalısınız.
Şu durumlarda enerjiyi boşa harcarsınız:
Sinirlendiğinde, depresyona girdiğinde, yalan söylediğinde veya abarttığında, gelecek için endişelendiğinde, geçmişe dair pişmanlık duyduğunda, korktuğunu hissettiğinde, dedikodu yaptığında, Başkalarının ne söyleyeceği konusunda endişelendiğinde, çok uyuduğunda, birini eleştirdiğinde, nefret ettiğinde,
Kendini kutularından çıkarmaya izin verdiğinde, çok fazla veya düşünmeden konuştuğunda, kin tuttuğunda, acıyı tüketmek istediğinde, olmadığın biri gibi davranmak istediğinde, haklı olduğunu iddia ettiğinde, bağımlılıklarınız olduğunda (tütün, kumar, TV vb.).
T.V çok fazla enerji alan alettir.
Kolayca sinirlendiğinizde çok fazla enerjiniz var, doğru kullanmıyorsunuz demektir. Bir balonu çok fazla hava ile şişirdiğimizde, enerji artar ve kaptaki basınç dayanılmaz hale gelir ve ardından da balon patlar.
Öfkeye kapıldığınızda, gözyaşlarına boğulduğunuzda veya depresyona girdiğinizde, enerjinizi en iyi şekilde kullanmadığınızı gösterir.
Kesin olarak söylemek gerekirse, hali hazırda ürettiğiniz daha fazla enerjiyi kaldıramazsınız. Ama zevk alanlarınız için daha fazla enerji elde edebilirseniz. Enerji kapasitenizi geliştirmek, enerjinizi artırmak için boşa harcadığınız enerjiyi yeniden yapılandırmalı ve ona göre dağıtmalısınız. Dedikoduya ya da başkalarının işi hakkında ne yapıyor ilerimi gidiyor yoksa geri mi gidiyor gibi düşünürseniz enerji harcarsanız, enerjinizi boşa harcarsınız. Futbol takımınızın veya siyasi partinizin kazanması veya kaybetmesi konusunda heyecanlanıyorsanız, enerjinizi boşa harcıyorsunuz demektir. Her türden fanatizm enerji harcar, bakış açımızı savunmak için sebepler aramak enerji harcamanın ne olduğunu farkına varmak çok önemlidir
Bir şey söylemeli ve sözlerine bağlı kalmalısın. Bunu yapmak enerji tasarrufu sağlayacak ve sözleriniz güce sahip olacak.
Yazılarımı okuyan okumayan , beni seven sevmeyen herkesin yolu açık tüm duaları kabul olsun
Kendinize ve herkese  sevgiyle bakınız ,
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM….