Güzel bir cuma gününden tüm dostlarıma Selammmmm.. Günümüz tam istediğimiz gibi geçsin sağlıkta, mutlulukla, huzurda, bolluk-bereket ve de akışta inşallah…

Bugün Egonun üstümüzdeki kontrolünü nasıl aşabiliriz? Onu konuşalım mı?
Ahhh  ahhh sen neymişsin bizi içe kapanmaya sebep olan, yalnızlığa iten, sosyal hayatımızı etkileyen, merhametten uzaklaştıran, kişisel gelişimden koparan ego…
Egonun üzerimizdeki kontrolünü kırmak İçin;
1 - Alınmayı bırak. Başkalarının davranışları geri çekilmek için bir neden değildir. Seni inciten şey sadece seni zayıflatır. Kırılacak durumlar arıyorsanız, onları her fırsatta bulursunuz.
 
2 - Kazanma ihtiyacınızı serbest bırakın. Ego bizi kazananlar ve kaybedenler olarak ayırmayı sever. Zafer peşinde koşmak ve bu niyetle bilinçli temastan kaçınmanın kesin yoludur.
Çünkü? Çünkü sonuçta, zafer her zaman imkânsızdır. Dışarıdaki herhangi biri daha hızlı, daha şanslı, daha genç, daha güçlü ve daha akıllı olacak ve yine kendinizi değersiz ve önemsiz hissedeceksiniz.
 
3- Haklı olma ihtiyacınızı bırakın. Ego, sizi diğer insanları yanlış yapma yönünde ittiği için birçok çatışma ve anlaşmazlığın kaynağıdır. Düşman olduğunuzda, niyetin gücünden kopmuş olursunuz. Yaratıcı Ruh nazik, sevecen ve alıcıdır;  öfkeden, kızgınlıktan veya acıdan arınmıştır.
 
4 - Üstün olma ihtiyacınızı bırakın. Gerçek asalet, bir başkasından daha iyi olmakla ilgili değildir. Eskisinden daha iyi olmakla ilgilidir. Bu gezegendeki hiç kimsenin diğerinden daha iyi olmadığına dair kalıcı bir farkındalıkla büyümenize odaklanın.
 
5- Daha fazlasına sahip olma ihtiyacından kurtulun. Egonun mantrası "daha fazla"dır. O asla tatmin olmaz. Ne kadar alırsanız alın, egonuz yeterli olmadığı konusunda ısrar edecektir. Ve devamlı kendinizi, asla varmama olasılığını ortadan kaldırarak, elde etmek için sürekli bir çaba içinde bulacaksınız.
 
6 - Başarılarınıza göre kendinizi tanımlamayı bırakın. Başarılarınız olduğunu düşünüyorsanız, bu zor bir kavram olabilir. Çünkü başarısız olduğunuzda kendinizi yetersiz ve üzgün hissedebilirsiniz.
 
7 - İtibarınızı bırakın. İtibarınız sizin içinizde yer almıyor. Başkalarının zihninde yer alır. Bu nedenle, tüm bunlar üzerinde hiçbir kontrolünüz yok. 30 kişiyle konuşursanız, 30 itibarınız olur. Bu kadar da basit .
Günün tavsiyesi;
Su an varız , az sonra yokuz. Ego ve kibir yüzünden,
Sevgiyi yarınlara  ertelemeyin.
Kendinize ve sevdiklerinize sevgi ve aşkla bakın
Hayırlı Cumalar…
Selam ve sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…