Hayatımızda bazen istediğimiz hatta çok istediğimiz şeyler olabilir, bu işimizde, kariyerimizde ya da özel ilişkilerimiz de olan herhangi bir şey olabilir.

Hayatımızda bazen istediğimiz hatta çok istediğimiz şeyler olabilir, bu işimizde, kariyerimizde ya da özel ilişkilerimiz de olan herhangi bir şey olabilir bir değişim bir dönüşüm arzunuz olabilir bunun için yapmak istediğiniz, değiştirmek istediğiniz her neyse hemen olsun isteriz, hemen zirveye çıkmak isteriz hemen her istediğimizin olmasını isteriz yalnız değişim ve dönüşüm durumunda beynimizin de buna hazır olması için biraz beklememiz gerekebilir bu bizim hazır olmuşluğumuzda da ilgilidir. Belki çok iyi motive olmuşsunuzdur çok iyi bir hazırlık olmuştur o zaman değişim için gerekli enerjiyi hazırlamışsınızdır istediğiniz değişimi çok iyi gerçekleştirebilirsiniz istediğiniz hızda hem de ama belki de hiçbir motivasyonunuz yoktur o zaman istediğiniz değişimin gerçekleşmesi zaman alabilir.
   Akışkanlıklarımızı değiştirmeye başladığımızda yaptığımız en büyük hatalardan biri, bunu çok radikal bir şekilde yapmak istemektir.
Bazıları için (çok azı için ) işe yarıyor olabilir ama büyük çoğunluk için ise yaramaz.
Bildiğiniz üzere değişim enerji tüketimi gerektirir ve beynimiz bu değişimi pek sevmez. Bu nedenle, fazla telaş olmadan değişim sürecine başlamak bizim için akıllıcadır.
Bunu yapmak istediğimiz işin örneğin öncelikle
%1 felsefesini her gün daha iyi benimseyerek yapabiliriz.
Hayatının bir alanında değişim ihtiyacı hissettiğinde, yeni bir (mikro) davranış ortaya koy, alışkanlık haline gelene kadar her gün tekrar et. Süreci hayatın başka bir alanı ile tekrarla, devam ta ki öğrenene kadar
Biz insanoğlu köklü değişiklikleri abartmaya ve günlük küçük değişiklikleri hafife almaya eğilimliyiz. Oysaki bu yanlış.
Bugün arzuladığın değişimi başlatarak bu trendi yen.
30 dakikalık başlayıp ta bir türlü yapamadığınız egzersiz yerine evinizin etrafında 5 dakikalık bir yürüyüşe ne dersiniz?
Örneğin 1 saat okumak yerine günde 1 sayfaya ne dersiniz? Bunun yerine...
Hala anlamadın mı ha?
Küçük değişikliklerin değerini hafife alma! Ve ..
Haydi başla…
İstediğiniz değişim ,kendinizle ilgili dönüşüm yolunuz da her şey istediğiniz gibi olsun akışta efendim…
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız
Selam ve sevgilerimle
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…