En büyük çalkantı zamanlarında sessiz kalmayı öğrenin:

1. Zihinsel Barış ve Sabır, krizler sırasında en iyi müttefiklerinizdir. Bu nitelikleri fethetmek, ruhsal evriminizin bir parçasıdır.
?
2. Başkalarını yargılamaktan kaçının: Çekim yasasına göre dış dünya algınız iç dünyanızın bir parçasıdır. Başkaları hakkında kötü konuştuğunuzda, kendiniz hakkında kötü konuşuyorsunuz. Onlara zarar veriyorsunuz ve kendine zarar veriyorsunuz. Bu yüzden onları sevin ve kendinizi sevin.??
?
3. Dikkatinizi en çok sevdiğiniz şeylere odaklayın: Direndiğiniz şey kalıcıdır. Negatife odaklanırsan, onu büyüteceksin. Olumluya odaklanırsanız, onu da büyütürsünüz. Peki, sen neyi seçiyorsun?
?
4. Umut edin, gerçek görünen şey, hayal gücünüzün kötü bir düşünce ürünüdür. Değiştir!
?
5. Affet, bırak ve bırak: Zor olabilir ama gerekli. Bu olumsuz duygular, karma döngüsünü sürdüren şeydir. Biri kırmalı, kendin yapmaya başla!??
?
6. Daima olumlu konuşun: Sözcükler hem sizin hem de başkalarının gerçekliğini oluşturur. Ne söylediğine dikkat et, olumlu ol ve her kelimeyi çok iyi seç.
?
7. Günde en az iki kez meditasyon yapın (5 dakika çok iyi bir başlangıç ??olur): Zihni sakinleştirmenin ve ruhsal varlığınızla temasa geçmenin en iyi yoludur.
?
8. Kendiniz ve tüm sevdikleriniz için hoş durumları gözünüzde canlandırın: Zihninizde var olan, realitenizde tezahür edecektir. O realiteyi hem kendiniz hem de sevdikleriniz için yaratın, mutluluk yaratacaktır.
?
9. Ne alırsanız alın Sevgi verin: Sevgi inşa eder. Aşk iyileştirir. Aşk restore eder. Aşk bir seçimdir, tepki değil. Sevgi ver, bunu yaparken daha mutlu olacaksın .??
? Biliyorsunuz ki olumlu düşünme, olumlu konuşma ve olumlu davranışlar da frekanslarımızı yükseltirler.
Hepimizin frekansı yüksek, hayatı neşe enerjisi içinde olsun.
Sizler bu satırları okurken ben Beyaz TV’de saat 11.00’de canlı yayında olacağım izlemek isteyenleri beklerim.
Güzel bir hafta sonu dileklerimle mutlu cumartesiler efendim kendinize ve çevrenize sevgili başka bakınız selam ve sevgilerimle…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…