Üniversitedeyken gördüğüm kuantum fiziği evrenin işleyişini oldukça yakından inceleyen bir bilim dalıdır) evrenin işleyişi ile ilgili bilgi almamızı sağlar.

Üniversitedeyken gördüğüm kuantum fiziği (Kuantum fiziği ya da diğer adı ile Kuantum Mekaniği evrenin işleyişini oldukça yakından inceleyen bir bilim dalıdır) evrenin işleyişi ile ilgili bilgi almamızı sağlar.
?Kuantum fiziği açısından, belirli şeyler titreşim frekansınızı etkiler:
DÜŞÜNCELER - Her düşünce Evrene bir frekans yayar ve bu frekans kökene geri döner, bu nedenle olumsuz düşünceleriniz varsa, cesaretiniz kırılırsa, üzüntünüz, öfkeniz, korkunuz varsa, hepsi size geri döner. Bu yüzden düşüncelerinizin kalitesine dikkat etmeniz ve daha olumlu düşünceler geliştirmeyi öğrenmeniz çok önemlidir.
 İNSANLAR- Çevrenizdeki insanlar titreşim frekansınızı doğrudan etkiler. Etrafınızı mutlu, pozitif, kararlı insanlarla kuşatırsanız, o titreşime de girersiniz, şimdi etrafınızı şikâyet eden, küfreden ve karamsar insanlarla kuşatıyorsanız, dikkat edin! Sıklığınızı azaltıyor ve sonuç olarak Çekim Yasasını lehinize işlemenizi engelliyor olabilirler. MUSIC - Müzik çok güçlüdür. Yalnızca ölümden, ihanetten, üzüntüden, terkedilmeden bahseden müzikler dinlerseniz, bunların hepsi titreştiğiniz şeylere engel olur. Dinlediğiniz şarkının sözlerine dikkat edin, titreşim frekansınızı düşürüyor olabilir. Ve unutmayın: tam olarak titreştirdiğiniz şeyi hayatınıza çekersiniz.
GÖRDÜNÜZ ŞEYLER - Talihsizlik, ölüm, ihanet vb. ile ilgili şovlar gördüğünüzde. Beyniniz bunu bir gerçeklik olarak kabul eder ve vücudunuza bütün bir kimyasalı salarak titreşim frekansınızın etkilenmesine neden olur. Sizin için iyi olan ve daha yüksek bir frekansta titreşmenize yardımcı olan şeyleri görün.
??ÇEVRE - İster evde ister işte olsun, düzensiz ve kirli bir ortamda çok zaman geçirmeniz titreşim frekansınızı da etkileyecektir. Çevrenizi iyileştirin, çevrenizi düzenleyin ve temizleyin. Evrene çok daha fazlasını almaya hazır olduğunuzu gösterin. Zaten sahip olduklarınıza dikkat edin! KELİMELER - Şeyler ve insanlar hakkında şikâyet etme veya kötü konuşma eğilimindeyseniz, titreşim frekansınızı etkiler. Frekansınızı yüksek tutmak için şikâyet etme alışkanlığınızı bırakmanız çok önemli. Bu yüzden drama yapmaktan ve kendinizi mağdur etmekten kaçının.
Evetttttt efendim ne diyoruz her zaman ki gibi evrene sevgi veriyoruz ve bol hol sevgi bize dönüyor
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…