Güzel bir Çarşamba gününden tüm dostlarıma Selammmmm Bugünümüz de diğer günler gibi su gibi aksın inşallah..

Bugün duygularımızın hastalıklara nasıl sebep olabileceklerinden yani kısaca psikosomatik rahatsızlıklıklardan konuşalım istermisiniz efendim..,
     Kötü sindirilmiş, bastırılmış veya gizli duygular, vücutta hastalık şeklinde SOMATİZE olabilir. Kendinizi kabul etmeyen, kendinizi konumlandırmakta güçlük çeken, hissettiklerinizi ifade etmeyenlerdenseniz, bu "enerji birikiminin" tiroidinizde birikip metabolizmayı yavaşlatma ihtimali çok yüksektir. Sindirilemeyen aksilikler veya bir şeyi kabul etmeden kabul etmeye zorlandığınız durumlar midenizi etkileyerek daha hassas ve ağrılı hale getirebilir. Çevrenizdeki herkesin yükünü yardım istemeden tek başınıza taşıdığınız zaman servikal bölgeniz (Servikal omurga, omurganın boynumuz içinde kalan bölümüdür. )daha da gerginleşebilir, bu da tansiyon artışı olsun ya da olmasın ensede baş ağrısına neden olabilir.
Kin, küskünlük veya incinmiş duygular, karaciğer fonksiyonunuzu tehlikeye atabilir, mide bulantısı ve hazımsızlık ile ağzınızı acı ve kuru bırakabilir.
Duyguların sağlığınızı nasıl etkilediğini bilmek için kendinizi daha fazla gözlemlemeye başlayın. Her rahatsızlık hissettiğinizde, bunun nereden geldiğini ve sizi kötü hissettiren daha önce neler olduğunu arayın.
Vücudumuz büyük bir laboratuvardır.
Evet efendim duygularımız  bir tüy gibi uçuşsun ,sevgiyle dolsun ve sevgiyle de tüm insanlara yaysın inşallahhhhh..
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…