EVREN'den gururumu ortadan kaldırmasını istedim. Ve dedi ki: Hayır. Bunun benden alması gereken bir şey olmadığını, üstesinden gelmeyi öğrenmem gerektiğini söyledi.

EVRENden bana sabır vermesini istedim. Ve dedi ki: Hayır. Bana sabrın sıkıntının meyvesi olduğunu söyledi; verilmez.... Fethedilir.!!! EVRENden bana mutluluk vermesini istedim. Ve dedi ki: Hayır. Bana mutluluğun sadece benim seçmeme bağlı olduğunu söyledi.
EVREN'den beni kendimde daha fazla büyütmesini istedim. Ve dedi ki: Hayır. Bana tüm gücümü ve potansiyelimi görmeyi öğrenmem gerektiğini ve artık zayıflığıma odaklanmamam gerektiğini söyledi.
EVREN'e beni sevip sevmediğini sordum. Ve evet dedi. Aşkın en büyük işaretinin ruhları her türlü müdahaleden özgür kılmak, böylece içlerinde taşıdıkları tanrısallığı tekrar görebilmeleri olduğunu söyledi, "Hayır" düşmenizi engelliyorum... Ama "Evet" size yardım ediyorum. Kalkmak için... İşte bu yüzden hep senin içindeyim, sadece gözlemliyorum... Ama kendin için yapman gerekeni yapmıyorum...
EVREN'den başkalarını onun beni sevdiği gibi sevmeme yardım etmesini istedim.
Ve bana dedi ki:
SONUNDA ANLAMAYA BAŞLADIN.
Evetttttt efendimmm Teşekkürler Sevgili Evren ..Yolumuza ışık olduğun ve bize rehberlik için
Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Cuma günü dilerim
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız.
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…