Hayatınızda bazı yaşadığınız olaylar akmıyor hatta zorluyorsunuz olmuyor mu?

Aksine bu olayı zorla devam ettirdikçe kendinize kızıyorsunuz ve bu kızgınlığınız bu devam eden olayla beraber büyüyor ve hatta öfke nöbetlerine mi dönüşüyor?
Bu durumda değerli dostlarım devam etmemize izin vermeyen şeylere veda etmeyi ve hoşçakal demeyi öğrenmemiz gerekiyor.
Sorun asla geçmiş değil, ona olan bağlılığımızda, acılarımızın sürekli anısında nasıl yaşadığımızda, memnuniyetsizliğimizde, kabul edemememizde, yaşama korkusunda, değişmeyi istemek ya da ne olduğunu, hissetmekte. Yaşamak ya da ne olacağı korkumuzda.
Özgürlüğün sırrı nedir biliyor musunuz değerli dostlarım?
Geçmişten iyisini çıkarmaktır, geçmişten kendimizi özgürleştirmektir.
Her zaman söylediğimiz bir şey var. Geçmişle olan bağları koparmadıkça değerli dostlarım, kızgınlığımız, öfkemiz devam ettiği sürece hem kendimizin psikolojik ve fiziksel sağlığımıza zarar veririz hem de her zaman söylediğimiz “An’da Kal –Şu anı yaşa “ mottosunda asla olmanız mümkün olmaz o yüzden bu geçmişle olan bağları koparmak şart.
Biz bunları Mindfullnes adı verilen bir teknikle yapıyoruz FARKINDALIK adımı olan bu çalışmayla geçmişteki olayların farkına varmamızı sağlıyoruz sonra da bilinçaltı temizliği ile geçmişi temizliyoruz . Çok değerli bir çalışmadır, geçmişinize olan bağlardan kurtulmanızı sağlar geçmişte olan ve içinizi acıtan olaylara karşı sizi nötr durumuna getirir.
Hepimizin zor zamanları  ve diğer birçok yaşadığı sorunları vardır.
Geçmişimizin asla olmasını istediğimiz şey için “mükemmel” olmayacağı kesin.
 Hayat bir senaryoyu takip etmez ve hiçbir senaryoyu izlemez Ve bu, yoldaki zorluklar karşısında bile onu bu kadar inanılmaz yapan şeydir.
Her şey planlandığı gibi gitmiyor ve gitmemesi de iyi. Yaşamak gerektiğini bilmediğimiz deneyimlerle yaşamamıza ve büyümemize izin veren şey budur. Ancak geçmişte olanlara  bağlı olmak, onları hapiste tutmak bizi ne daha iyi yapacak  ne de mutlu edecektir, aksine devam efen kızgınlık, öfke , kontrolsüzlük ve benzeri sıkıntıları yaşayabiliriz. Onun İçin değerli dostlarım içimizde dıştan gidenlere izin vermediğimiz sürece daha iyisine doğru ilerleyemeyiz. 
Artık geçmişe veda etme zamanı, geçmişe veda edin ve onunla barışık olun. İçimizi acıtan şeylerden, kötü olandan ayrılın ve bizi büyütenleri kucaklayın. Yolumuz, şansımız, bahtımız her zaman dediğimiz gibi değerli dostlarım aksın, tam da istediğimiz gibi olsun inşallah.
Kendinize ve çevrenize sevgiye ve aşkla bakın...
Selam ve sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…SİZİ SEVİYORUM…SİZİ SEVİYORUM.