Bu güzel mis gibi bahar kokulu şahane Pazartesiye, başlayan yeni haftaya ve de değerli dostlarıma selam.

Efendim bugün Pazartesi’ye yakıştığı şekilde güne başlamak güzel olur diye düşündüm..
Bugün çekim yasası ve verdiğimiz enerjiden konuşmak istedim iyi olmaz mı?
Acaba düşünceleriniz nasıl? Evrenden hangi enerjiyi yaydınız? Bunu hiç düşündünüz mü?
Ne istediğimizi tanımlamak, insanların öz-bilgiyi fethetmeleri veya arzu etmeleri kadar, evrenin bunun gerçek olduğunu anlaması ve bunun bir gerçeklik haline gelmesi için yollar, yollar ve araçlar bularak yanıt vermesi önemlidir.
Çekim yasası tam olarak belirli titreşimleri bozacak enerji dalgaları yaymaktan ibarettir. Ve bu yolda size daha iyi rehberlik etmek için, biraz Mantra ekleyerek başlayalım mı?
Mantralar ya da olumlamalar, gün içinde yaptığımız ve insanların istediği her şeyi pekiştirmeye yardımcı olan tekrarlardır.
Yaşadığınız anı ve ulaşmak istediklerinizi arayın ve onları ortaya çıkaranları bulun
Evinizin çeşitli yerlerine yapıştırabilirsiniz, postlara yazın, gün içinde birkaç kez tekrarlayın:
Her şey bana kolaylıkla ve ihtişamla geliyor.
Artık her şey ve herkes beni başarılı kılıyor ve refaha sokuyor Bende herkesi başarılı kılıyor herkese refaha gitmesi için yardımcı oluyorum.
Evren her zaman benim lehime komplo kurar; çekim yasası, hayal kurmak ve bunların gerçekleşmesini istemekle ilgilidir, ancak bunun için de yapılması gerekir. Hayallerinize ve hedeflerinize ulaştığınızı hayal edin, ancak bunun için somut eylem planları oluşturun.
Uyumadan önce, idrak etmede zihinselleştirme  ve imgeleme  başarıya sizi götürür  tabii ki bunun İçin irade ve devamlılık şart, en az 21 gün yapılması gerekmektedir.
Kendi kendini iyileştirmenin gizli güçlerini harekete geçirmesi açısından iyi olacaktır.
Efendim bu yeni başlayan gün ve haftayla kendimize yeni başlangıçlar yeni kodlamalar İçin uygun olacağı düşüncesiyle ( gerçi her başlangıç zaten yenidir ve her zaman olabilir) mutlu Pazartesiler diliyorum…
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız.
Selam ve sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…SİZİ SEVİYORUM…SİZİ SEVİYORUM.