Fark et.

Bu güzel mis kokulu ilkbaharın muhteşem Çarşamba’sından sevgiler dileklerimle bugünkü yazıma başlıyorum efendim.
Konumuz mu? Konumuz da kendi dünyamızın kontrolü olsun mu?
Kendi dengenin efendisi sensen eğer neden başkalarının düşünceleri seni dengesizleştiriyor? 
Eğer insanlara güç verir onların sözlerine değer yüklerseniz, bu gücü onlara verdiğiniz için onlar da bizim dengemize müdahale eder.
Her şeyi üstünüze alırsanız acı çekmeye devam edersiniz.
Her zaman insanlar bizim zevklerimize, istediklerimize ve ya ilkelerimize uygun işler yapmazlar.
Kötü olsun diye değil belki ama herkesin de kendine göre ayrı bir dünyası vardır. Yani herkes kendine göre haklıdır. Başkasını memnun etmek üzerine kurulu dünyanız mı var?
O halde kendinizi kontrol etmenizi öneririm?
Şöyle bir soru sorun kendinize ben ne yapıyorum?
Bu yaptığımın bana faydası var mı?
Bırakın artık başkasına nasıl olmuş?
Yakışmış mı?
Gibi sorular sormayı. Bu sorular bana hiç de yabancı gelmiyor, eskidendi o eskiden.
Evet dostlar;
Burada önemli bir konu var eğer dış görünüş sizi kontrol ediyorsa herkes sizi kontrol edebilir anlamına gelmektedir. Derin nefes alın ve ruh halinizin çevrenizdeki insanların hareketleriyle değişmesine izin vermeyin. Ne hissedeceğinizi seçemezsiniz, ancak duygularınıza saygı duyarak ne yapacağınızı seçebilirsiniz. İnsanlar bu dünyaya bizim beklentilerimizi karşılamak için gelmediler, tıpkı bizim onların beklentilerini karşılamak için burada olmadığımız gibi. Bir başkası olarak hoşnutsuzluğunuzun kaynağını keşfettiğinizde, çoğu zaman sizi rahatsız edenin bir başkasının davranışları değil, kendinin şifa isteyen derin bir bölümü olduğunu anlayacaksınız. Farkında olduğumuz andan itibaren, hissettiğimiz için başkalarını suçlamayı bırakırız. Evet değerli dostlarım, karşımızda gördüklerimiz bizde olanlardır aslında.
İşte bu durumda içimizi, yani düşüncelerimizi değiştirdiğimizde dünyamızın da değişeceğini bilmek zor değil. Eski, yerleşmiş, kökleşmiş düşüncelerimizi nasıl değiştirebileceğimizle ilgili yazılarımıza bakabilirsiniz.
Yapacağınız çalışmayla bu istemediğiniz düşünceleri değiştirmek mümkündür. Eğer siz yapamıyorsanız veya zorlanıyorsanız destek alabilirsiniz. Bunu bilinçaltı temizliği şeklinde ofisimizde yapmaktayız, çok önemli bir konu olduğu İçin. Daha sonraki başka bir yazımızda bilinçaltı temizliği ile ilgili detaylı bilgi vermeyi düşünüyorum. Hayatınızın sular gibi akmasını tüm isteklerinizin gerçekleşmesini diliyorum.
Kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakın efendim.
Selam ve sevgilerimle…
SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM.