Güzel, mutlu ve huzurlu Cumartesiler ve iyi bir hafta sonu dileklerimle bugünkü yazımda bırakmaktan konuşalım mı ne dersiniz? Sırtınızdaki çuvallarla dolaşmak yormadı mı? Yorulmadınız mı?

Güzel, mutlu ve huzurlu Cumartesiler ve iyi bir hafta sonu dileklerimle bugünkü yazımda bırakmaktan konuşalım mı ne dersiniz? Sırtınızdaki çuvallarla dolaşmak yormadı mı? Yorulmadınız mı?
Geçmişinizi taşımanın yükü sizi yormuş ve bu döngüyü tamamlamanın ve omuzlarınızdaki yükü bırakmanın zamanı geldi. Ağrılarınız, sızılarınız, iç sıkıntılarınız, moral bozukluklarınız, keyifsizlikleriniz  size bunları bırakman İçin gelmiş olabilir mi acaba size ne söylüyor? Ne anlatmaya çalışıyor?
Biz odağımızı kendimize verelim, kendimizi kırmak İçin, yiyip tüketmek için değil ama…
Sadece öğretmeye ve sevmeye devam edin ve her şeyi geride bırakın. Verin sevginizi en çok kızdığınıza bile, hatta en çok ona dua edin, büyütün sevginizi. Sevgi verin ki sevgi alasınız. Öğrenin, öğrenmeye devam edin beyin hücreleri yenilensin, yeni öğrendiklerinizi sevgiyle kabul edin. İstemiyorsun, ihtiyacın yok, bu sen değilsin. Artık seni üzenleri, kıranları, negatiflikleri hayatından Bırakma, bırakma ve bitirme zamanı.
Hayatta hiç bir şeyin tesadüf olmadığına inanıyorum, hatta sizin bu yazıyı görmeniz, okumanız da belki sizin ihtiyacınız olan bir yazıydı. Olabilir mi? Evet hem de kesinlikle.
Bu yazıyı okuyorsunuz çünkü geçmişle ilgili düşünceleriniz ve duygularınız istediğiniz sonuçları görmenizi engelliyor. Geçmişinizden bitmemiş bir duygu ve tutum kalıbını tekrarlıyorsunuz. Bu, affetmenin, unutmanın, ilerlemenin ve acı verici kalıpları tekrarlamayı bırakmanın bir işaretidir. Bu, affettiğiniz kişiyle birlikte olmanız gerektiği anlamına gelmez. Bu sadece barış, mutluluk ve sevgi karşılığında toksik duygulardan kurtulma zamanının geldiği anlamına gelir.
Haydi gelin bu güzel cumartesi gününde bırakmanın hafifliğini yaşayalım size daha sonraki yazımda sizlerle ofisimizde severek danışanlarımıza yaptığımız bilinçaltı temizliğinden bahsedeceğim.
Ama sizlerde affetmeyle, bırakmayla başlayabilirsiniz. Hayatınızdaki minik güzelliklere şükürle ve teşekkürle başlayabilirsiniz efendim…
Hafta sonunuz, Cumartesiniz su gibi aksın tam istediğiniz gibi hem de.
Haydi gelin bu güzel cumartesiye başladığımız için güzel bir şükür edelim, mis gibi bir bahar havasını içimize çekmenin tazeliğiyle ben sizlere bu yazıyı sabah saat:7’de yazıyorum.
Harika bir gün her şey çok güzel ee daha ne olsun iyi dileklerle hoş geldin hafta sonum diyorum
Kendinize ve etrafınıza sevgiyle bakın efendim...
Selam ve sevgilerimle
Sizi seviyorum, sizi  seviyorum, sizi seviyorsun.