Bu güzel pazar günü ilişkiler üzerine konuşalım istedim.

Öncelikle güzel bir pazar günü geçmesi dileklerimle bugünkü yazıma ilişkiler üzerine çeşitli sorularla başlamak istiyorum;
  Eşiniz ya da partnerinizle sorununuz mu var?
Olmuyor mu? Ne yaptıysam olmuyor eşim beni hep üzüyor, hep eşimin yada partnerimin suçu hayır hayır benim hiç suçum yok bütün suç onda mı diyorsunuz?
Gelin bakalım öyle mi gerçekten de?
Bu, insanların ilişkilerde yaptığı en büyük hatadır… Çıktığınız veya evli olduğunuz kişinin “sizi mutlu etmesi” gerektiğini düşünüyorsunuz. Yani mutlu olmadığınızda, otomatik olarak bunun birlikte olduğunuz kişi yüzünden olduğunu varsayıyorsunuz.
Hiç de öyle değil Aslında her şey OLDUĞUNUZ kişi yüzünden. Bu durumu fark etsek keşke de sorunlarımız çözülse…
Yani her şey bizde dostlarım Mutluluğunuzdan kimseyi sorumlu tutmayın. Kendinizi mutlu etmekten siz sorumlusunuz. Bunu başkasına yaptıramazsınız. Onlara odaklanmak yerine. Sana odaklan. Kendinle mutlu hissettiğinde, senin için doğru olmayan biriyle birlikte olduğun zaman barizdir. Ve mutlu bir ilişkiye sahip olmanın en hızlı yolu, en mutlu versiyonunuzu ona getirmektir. İşte bu
Her zaman dönün kendinize ne istiyorsunuz kendinizde eksik olan nedir? Onu tamamlayın
 Kendinizle mutlu ,ilişkilerinizde mutlu güzel, keyifli, huzur dolu, yüzünüzden sevgi gülücüklülerinin eksik olmadığı şahaneeeeee bir pazar günü olsun diliyorum..
Kendinize ve etrafınıza sevgiyle bakın..
Işığınız parıldasın…
Sizi Seviyorum, sizi seviyorum, sizi seviyorum
Selam ve sevgilerimle…