• DOLAR %
  • EURO %
  • G.ALTIN %
  • BİST100 %
  • BITCOIN %
  • ETHERIUM %
Harun Baytekin

Tüm Yazıları

Harun Baytekin

Dostluk

İnternette değişik görsel güzelliklerle hazırlanmış dostluğun, arkadaşlığın güzelliklerini, hazlarını anlatan sunular sanal medyada dolaşıp duruyor. Güzel hazırlamışlar.

Adalet Yokmuşmuş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarındaki seyyanen artışların yol açtığı adaletsizliğin farkında olduklarını belirterek, 'Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkı

Esrar Ve Kalp Krizi

Esrar ve benzeri uyuşturucu madde kullanımı ne yazık ki her geçen gün artıyor. İnsan sağlığını olumsuz etkilediği hemen bütün dünya tarafından biliniyor.

Kadını Öldürmek

Türkiye'de, önceki gün gece yarısından sonra 12 saatte 7 kadın daha birlikte oldukları ya da boşanma aşamasındaki erkekler tarafından öldürüldü.

Yöresel Ürünler

Yavaş da olsa yöresel ürünler niş pazarında rağbet görüyor. El ürünleri yakın gelecek de daha da öne çıkacak ama bugünkü gençlerin damak zevkleri de değişiyor.

Bir Bu Eksikti

İktidar sahipleri ithalat lobisiyle ortak olmuşlar sanki. Şeytanın aklına gelmeyecek işler yapıyorlar. Lobi nerede beleş ucuz bir şeyler bulsa hemen ithalat izni çıkıyor.

Doğan Cüceloğlu

Bundan üç yıl önce Şubatın on sekizinde aramızdan ayrılan, günümüz Türkiye’si için önemli bir değer olan Doğan Cüceloğlu’nu anmakta yarar var.

Siyasi Kurumsallaşma

Türkiye’de siyasetin kurumsallaşması oldukça uzak görünüyor. Devletin kurumsallaşmasına izin verilmiyor ki siyaset kurumsallaşsın.

Aday Olmak

Bugünlerde aday olanlar neredeyse en çok konuşulan konular. Siyasi partilerde belediye başkanı ve meclis üyesi adayları hemen hemen netleşti.

Türk Çiftçisi Sessiz

Avrupa ülkelerinde çiftçiler hükümetlerin aldığı kararları protesto ediyorlar. Protestoların temelinde ekonomi, kazanç ve benzeri nedenler yatıyor.

Atatürk Düşmanlığı

Malum iktidar partisinin ağır topları ve yandaşları ara sıra eteklerindeki taşları oraya buraya döküveriyorlar.

Fiyat Farkları

Türk çiftçisi yıllardır sakat ithalat politikaları, gümrük muafiyetleri baskısı altında kazanamayınca enflasyon aldı başını gitti. Paranın hızla değersizleşmesiyle de ithal ürünler de aldı başını gitt

Yazıklar Olsun

Kamu idarecileri domuz derisinden bir yüze sahip olmalı ki, sebep oldukları neticelerden dolayı neredeyse hiç yüzleri kızarmıyor.

Alg Proteini

Arı kayıpları hemen bütün dünyada her geçen yıl artıyor. Arı kayıplarında varroa, kanatsız arı virüsü, yavru çürüklüğü, nosema gibi etmenlerin yanında beslenme yetersizliği de önemli rol oynamaktadır.

Trafik İhlalleri

Malum araba sayısı artıyor. Bayan sürücüler artık yollarda daha yoğun görünüyor.

Altının Kirli Yüzü

Türkiye’de altın madenciliği iktidarın da desteğiyle yasanın boşluklarından yararlanılarak çok geniş alanlarda devam ediyor. Memleket delik deşik oldu.

Şiddet Uçuyor

Millet adeta stres dolu. Ceviz kabuğunu doldurmayacak sebeplerle adam döven, yaygara koparan, haksız da olsa adam öldüren insanlar peyda oldu.

Yeşil Öldüren

Dünya Sağlık Örgütü’nün uzmanlaşmış kanser kuruluşu olan Uluslararası Kanser Araştırmaları Kurumu GDO’lu ürünlerin yaklaşık % 85’inde kullanılan Glifosat'ın insanlarda muhtemelen kanser yaptığını açık

Tır Parkı

Lapseki-Gelibolu feribotları neredeyse sürekli TIR taşıyor. TIR trafiği her geçen gün artıyor.

Şiddet Oyunları

Sinirbilimciler şiddet içeren video oyunları oynamanın insan empatisinde azalmaya yol açıp açmadığını araştırmışlar.

Resmî İlanlar
Haber Arşivi
HABER İHBAR