• DOLAR %
  • EURO %
  • G.ALTIN %
  • BİST100 %
  • BITCOIN %
  • ETHERIUM %
Harun Baytekin

Tüm Yazıları

Harun Baytekin

Çanakkale’den Bir Başkan Geçti

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın 22 yıllık görev süresince hayata geçirmiş olduğu hizmet, proje ve çalışmalarını “Veda Değil Vefa Buluşması” başlığıyla kentlilerle paylaştığı etkinliğe gitti

Yalana Gel

Siyaset kızışınca iktidar cephesi yalanları çoğaltıveriyor. Öyle olunca da millet kolay inanıyor.

Sanayi Toplumu Ve Beslenme

Herkes lifin sağlıklı olduğunu bilir. Hatta gıda reklamlarında bile lif öne çıkarılır.

Macaristan

Üniversitemizin ortak olduğu, Yükseköğrenimde Yenilenebilir Enerji Kaynakları Eğitimi (www.hedres.eu) projesinin son toplantısına katılmak üzere Macaristan’ın Kanije kentine geldik.

Evine Git Artık

Memleketin kadim partisi Milliyetçi Hareket Partisi, geçtiğimiz Pazar günü 14. Olağan Kongresini yaptı. Tek aday olduğu için sakin bir kongre oldu.

Çanakkale Savaşları Ve Gökçeyazı

Osmanlı İmparatorluğu, birçok cephede savaşları kaybetmiş, milletin moral değerleri yerle bir olmuştur.

Burak Kunt Fırtınası

Çanakkale’de Belediye Başkanlığı seçim süreci büyük heyecanla devam ediyor.

Çanakkale Geçilmez

Çanakkale Geçilmez önemli bir düstur, önemli bir duruştur. Milli ruh ve hareketin bir göstergesidir.

Trafik Kuralları

Kurallar uymak için konur. Kuralları çiğnemenin sorun yaratacağını hemen herkes bilir.

Devlet-muhalefet Yarışı

Türkiye uzun süredir adil olmayan seçim ve seçim süreçleri yaşıyor. Partili cumhurbaşkanlığı sisteminden bu yana adalet, etik, nezaket gibi kavramlar ortadan kalktı.

Trafik Dertleri

Trafikteki araç sayısı her geçen gün artıyor. Ehliyet almalarda da disiplinimiz zayıf olsa gerek ki, kuralları alt üst ediyoruz.

Kekik Çayı

Malum son günlerde ateşli hastalıklar artmaya başladı. Ihlamur fiyatları da uçtu gitti. Aynı işi gören başka çaylara ihtiyaç var artık.

Ramazan Geldi

Maşallah Ramazan her sene erkenden geliveriyor. Satış ve pazarlama sektörü olmasa farkına bile varmayacağız.

Arılar Ve Sorular

Bugünlerde arıcılarda heyecan dorukta. Bakımlar yapılıyor. Bahara çıkan arılar arıcıların yüzünü güldürüyor. Umutlar büyüyor.

Alışveriş Gelenekleri

Alışveriş gelenekleri vardı bir zamanlar. Tıkla gelsinden çok çok önceleri. Eline fileyi alıp da akşam iş dönüşü pazara uğrama programlarının devri geçeli o kadar çok oldu ki.

Dinin Esareti Artıyor

Geçenlerde hilafetin kaldırılması ve laikliğin kabul edilmesiyle ilgili olarak yine söz düelloları vardı ama malum seçimler yaklaşırken bir taraf sessiz kalıverdi.

Depremin Kuralları

Deprem kendini sürekli hatırlatsa da üzerinden az buçuk zaman geçse tedbirler unutulup gidiyor. Depremde neler yapılır konusunda sürekli hatırlatma yapmak gerekiyor.

Emekli Yılı

Emekliler bu yılın tadına doyamayacak. Kendi unvanlarına atfedilmiş bir yılları oldu. Hem de memleketin tek idarecisi ilan etti.

Dostluk

İnternette değişik görsel güzelliklerle hazırlanmış dostluğun, arkadaşlığın güzelliklerini, hazlarını anlatan sunular sanal medyada dolaşıp duruyor. Güzel hazırlamışlar.

Adalet Yokmuşmuş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarındaki seyyanen artışların yol açtığı adaletsizliğin farkında olduklarını belirterek, 'Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkı

Resmî İlanlar
Haber Arşivi
HABER İHBAR