Mucizelerle dolu bir cuma gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.

Hayatında değişim ve dönüşüm istiyorsan öncelikle değişimin senle başladığının  farkında ol …!

 

Çünkü başkalarının seninle etkileşime geçme şeklini değiştirmenin en iyi yolu kendini değiştirmektir. Kimse başkalarının ne yaptığı ya da söylediği üzerinde kontrol edemez. Aksine, herkes dönüşebilir. Öz dönüşüm sürecinin vazgeçilmez koşulu istekliliktir. Alışkanlık ve davranışları değiştirmek için gereken işi yapmak, statükoyu tutan ataletin üstesinden gelmek gibi.

Ne oluyor ki, dünyada davranış şeklini değiştirdiğinde, başkalarıyla nasıl bağlantı kuracağını ve bağlantıda kalacağını belirleyen ayarları değiştiriyorsun.

Bir oyuncu farklı bir oyun stratejisini benimsediğinde, tüm oyuncular oyun yöntemlerini geri dönüştürmelidir. Topu başka bir yere atıyorlarsa kovalamanın anlamı yok.

 

Bu, birinin sahip olabileceği gerçek dönüşümün gücüdür. Etrafınızda olup bitenlere dair yeni bir algı kazanmak için farklı düşünün ve hareket edin.

Sonuç olarak, diğer insanlar bu yeni algıya yanıt vermeye başlar.

Bilimin kendisi, deneyin deney yapanın

işlevini değiştirdiğini kanıtlıyor. Enerjinin maddeye dönüştüğü dinamik etkileşimler evreninde yaşıyoruz, ya da tam tersi. Newton fiziğinin ilkelerine göre hayat artık anlaşılamaz. Bilim ve teknolojideki gelişmeler daha küçük ve daha interaktif makineler üretir.

Her bir birey potansiyel bir durumda, deneyimlemek istediğiniz yaşamı dönüştürmenizi ve yaratmanızı sağlayan plastisiteye sahiptir. Düşünce yoluyla eyleme ulaşırsın Eylemle de dünyayı değiştirirsin ister kişisel ister profesyonel ilişkilerinizden memnun değilseniz değiştirmek için zaman kaybetmeyin. Bunun yerine, kendine bak ve hayatın daha iyi hale getirmek için bunu farklı yapmanın yolunu bul.

Kısacası çekmek istediğiniz enerji olun!

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum ..,

Sizi seviyorum …,

Sizi seviyorum ….,