Mucizelerle dolu bir perşembe gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.

Hayatımız her zaman istiyoruz ki Akışta olsun olumlu olsun pozitif olsun gülelim eğlenelim söyleyelim.

Fakat bazen de pürüzler, sorunlar, engeller blokajlarla karşılaşırız. Karşılaştığımız bu durumları nasıl okumak lazım. Bu yaşadıklarımız bize ne anlatır ne söyler.?

Gelin hep beraber bu duruma bakalım, Öncelikle karşılaştığım bu zor durum için son derece minnettarım.

Başlangıçta bana acı ve rahatsızlık verse de, bu dönüştürücü deneyimin beni mümkün olacağını hayal etmediğim şekillerde güçlendirdiğinin farkındayım.

 

    Zor durumlarla karşı karşıya kaldığımızda genellikle çaresiz ve bunalmış hissederiz. Direnmek ve bu engellerden kaçmak istemek doğaldır, çünkü kimse zorluklarla uğraşmayı, acı çekmeyi sevmez. Bununla birlikte, bu zorlu koşulların bizi derin ve olumlu şekillerde şekillendirebileceğini unutmamak önemlidir.

 

Bazen büyümek ve dönüşmek için acılardan geçmen gerekir. Gerilim ve dirençle güçlenen bir kas gibi zihniyetimiz ve karakterimiz de zorlukların üstesinden gelerek şekillenir. Korkularımızla yüzleşmeyi, hayal kırıklıklarıyla başa çıkmayı ve var olduğunu bile bilmediğimiz içsel gücümüzü keşfetmeyi öğreniyoruz.

 

Bu zor durumlarda inançlarımızı

sorgulamak, değerlerimizi yeniden düşünmek ve önceliklerimizi yeniden değerlendirmek için meydan okuyoruz.

 

İlk başta aşılmaz görünen şey bizi güçlendiriyor ve kendimizi geliştirme ve

kişisel gelişim seviyeleri elde etmemize olanak sağlıyor.

 

Bu acı ve dönüşüm sürecinde kendimizin yeni bir versiyonumuz ortaya çıkıyor. Daha dirençli, daha bilge ve gelecekteki zorluklara cesaret ve kararlılıkla karşı karşıya kalabilecek daha yetenekli. Hayata yenilenmiş bir bakış açısıyla bakıyor ve bu yolda aldığımız değerli dersleri takdir etmeyi öğreniyoruz.

 

Bugün minnet ile söyleyebilirim ki bu zor durumlar beni büyüttü. Çünkü biliyorum karşılaştığım

zorluklar bana güç verdi ve içimdeki dayanaklılığı gösterdi. Aşılan her engel için minnettarım.

 

Bizi kendimizin daha iyi versiyonlarına dönüştürecek güce sahip olduklarını bilerek hayatımızdaki zor durumları şükranla kucaklayalım.

 

Zorluklarla yüzleştiğimizde gerçek parlama yeteneğimizi keşfediyoruz.

 

Acıda  güç bulup, zorlukları aşarak büyüyüp, fırtınadan sonra gelen güzellikleri ve üstesinden gelebilmemiz kısacası acıyı bal elemek dileğiyle….

Sevgi ve minnetle,

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum….,