Mucizelerle dolu bir çarşamba gününden tüm gönül dostlarına sevgilerimlee…

Kendine bu kadar yüklenme.

Herkes elindekiyle elinden geleni yapar.

 

Bu, her bir insanın bir şekilde olduğu ve dolayısıyla, durumlara yanıtların kişiden kişiye değişeceği anlamına gelir, çünkü herkes ellerindeki kaynakları neyse onları kullanarak olaylara yanıt verir.

 

Zamanla artık aynı olmadığımızı, biriktirdiğimiz deneyimler ve öğrenmelerle geliştiğimizi ve bu nedenle "gelmiş halimizden" daha iyi bir cevap istemenin bize haksızlık olduğunu da hatırlamakta fayda var

 

Kendini affet. Bugünkü kafanla o zamanlar düşünemezdin.

 

Bizi affetmek ne olduğumuzla ilgilenmemektir, çünkü yenilenme şu ondadır ve önemli olan şu anda nasıl olduğumuz ve ruhsal ilerlememizin şimdiki belirleyicilerinin neler olduğudur.

 

Kendimizi affetmek, başkalarının ve kendimizin hayal ettiğimiz bir şey olması gerektiği yanılsamalarıyla oyalanmamak, en net gerçeklikle yaşamaktır.

 

Bizi affetmek, etrafımızdakilerin kendimizin, düşüncelerimiz ve inançlarımızla materyalleştirdiğimiz yarattıklarımız yansımaları olduğunu anlamaktır.

 

Suçluluk duygusunun karanlık manzaralarında yaşayanlar, kurtuluşun nimetlerini reddederek, yaşama karşı kendi sorumluluğunun bilincini henüz keşfedemediler.

 

Pişmanlık formundan çık ve doğru, neşelendirici bir şekilde hareket et.

 

Şu anki ruh halinizi temsil eden yeni eylemlerle kendinizi hatadan rehabilite edin.

 

Geçmiş versiyonlarına karşı nazik ol.

Çünkü şimdi bildiğin her şeyi o zaman bilmiyorlardı.

Sevgi ve minnetle

Mutlu çarşambalar

Sizi seviyorum ..,

Sizi seviyorum …,

Sizi seviyorum ….,