Mucizelerle dolu Salı gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.

Bugün sizlerle frekansımızı etkileyen yedi konuyu konuşmaya niyet ediyorum.

 

Frekansımızı etkileyen 7 şey;

1-Düşüncelerimiz

Sahip olduğunuz her düşünce

Evrene bir frekans yayar ve bu frekans kaynağa size döner. Yani olumsuz düşüncelerinizi, cesaretiniz kırılma, üzüntü, öfke, korkunuz varsa hepsi hayatınızı karmaşıklaştırmak için geri gelir. İşte bu yüzden

Düşüncelerinizin kalitesine dikkat etmek ve daha olumlu düşünceler yetiştirmeyi öğrenmek çok önemlidir.

 

2 -Birlikte zaman geçirdikleriniz

Çevrenizde insanlar titreşim frekansınızı doğrudan etkiliyor. Neşeli, kararlı insanların etrafında olursan, sende bu titreşime girersin. Şimdi, etrafınızda şikâyetçiler, dedikoducular ve kötümser insanlarla çevreliyorsanız, dikkat edin, çünkü onlar enerji frekansınızı düşürüyor ve sonuç olarak evrenin lehinize çalışmasına engelliyor olabilirler.

 

3 -Dinlediğiniz şarkılar

Müzik çok güçlüdür. Sadece ölümden, ihanetten, üzüntüden, terk edilmekten bahseden şarkılar: dinlersen hepsi titreşime karışır. Dinlediğiniz şarkıların sözlerine dikkat edin, titreşim frekansınızı düşürüyor olabilirler. Ve unutma: Titreştiğin şeyi hayatına çekersin.

 

4 -İzlediğiniz programlar

İzlediğinizde talihsizliklere, ölümlere, ihanetlere vb. hitap eden programlar, beyniniz bunu bir gerçek olarak kabul eder ve vücudunuzdaki tüm kimyayı serbest bırakır ve titreşim frekansınızın etkilenmesine neden our. Sizin için iyi olan ve daha yüksek bir frekansta titreşsenize yardımcı olan şeylere bakın.

 

5-Çevreniz

İster evde ister işte zamanınızı çoğunu düzensiz, kirli, çirkin bir ortamda geçirirseniz titreşim frekansınızı da etkiler. Etrafınızı iyileştirin, etrafınızı organize edin ve temizleyin. Sahip olduklarınıza sahip çıkın ve böylece evrenden çok daha fazlasını alabildiğinizi gösterin.

 

6 -Konuşman

Bir şeyler ve veya insanlar hakkında şikayet ediyor veya kötü konuşuyorsanız, titreşim frekansınızı etkiler. Frekansınızı daha yüksek tutmak için şikayet etme ve başkalarını kötüleme alışkanlığını ortadan kaldırmak şarttır.

 

7-Minnettarlık

Minnettarlık titreşim frekansınızı olumlu etkiler; bu, şu anda hayatınıza dahil etmeniz gereken en önemli alışkanlıktır.

Her şeye şükretmeye başla, iyi şeyler ve kötü şeyler, yaşadığın tüm tecrübeler için.

Minnettarlık hayatınıza iyi şeylerin olumlu akmasına kapı açar.

Bu arada: Bugün

Şükrettin mi?

Mutlu Salı günü niyetimle,

Sevgi ve minnetle,

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum…..,