Mucizelerle dolu bir hafta sonuna güzel bir cumartesiye niyetimle diyorum. Bugün şubat ayı bize neler getiriyor.

Bunlarla ilgili bir değerlendirme yapmaya niyet ediyorum.

 

Şubat ayında enerjiler maksimum frekans seviyesinde olacak ve sakın aldanmayın: bu paylaşımı tesadüfen okumuyorsunuz, her şey anlam kazanıyor ve şimdiye kadar hayatınız durgun olduysa bilin ki her şey değişecek - hem de çok hızlı.

Şubat ayı yeni değişimleri hayatınıza getirecek! İnan buna! Ve hazır ol!

 

Hedeflerinize devam etmenin, yeni yollar yürümenin, ilerlemenin, yolculuğunuzun bir sonraki aşamasına doğru ilerlemenin zamanının geldiğini gösteren sıfır gezegen retrosu ile 29 günümüz olacak.

 

Yaratıcı görüşlerin gezegeni Uranüs ile iletişim gezegeni Merkür'ün doğrudan trafiği ve tam kapasite işlevini yerine getireceği ilk ay olacak.

 

Güneş ve Pluto, bir etkileşim ve sosyallik anını karakterize eden duruma geçiş yapıyor. Şimdi artık Bağlantılar kur, yeni insanlarla tanış, ilgi alanlarını paylaş, hedeflerini akışına bırak.

 

Bu olaylarla, hayatınızdaki pek çok durgun konunun önümüzdeki birkaç gün içinde büyük bir dönüşüm geçireceği sonucuna varabiliriz ki, hayatınızda çok hızlı bir şekilde ortaya çıkacak canlarım!

 

Şubat yeni bir döngünün başlangıcıdır ve yıldızlar da bunun için bizim lehimize destek veriyorlar.

 

BOLLUK GELECEK VE HAYATINIZ

DEĞİŞECEK!

 

ŞUBAT SIZE BÜYÜK BEREKETLER GETIRECEK. HAYAL BILE BİLE EDEMEYECEĞINIZ BIR ŞEY GELECEK.

 

BU BAŞARIYI KUTLAYIN!

Tam istediğiniz gibi bir hafta sonu olması ve yeni başlayan enerjilerin sizin de hayatınızı yeniden şekillendirmesi de niyetimle ..,

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum …