Efsane bir cumartesi gününden yılın sayılı son günlerinden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyor ve sizlerin de bildiğiniz gibi 2024’e yeni hazırlıklarla yeni güncellemelerle girmeye niyet ediyoruz.

Saati gelen ,zamanı gelen güncelleme ihtiyacı olduğunu fark eden .. tabi sizlerin de bildiği gibi ağaçtan olgunlaşmadan meyve düşmez derler..

 

İnanılmaz görünse de, birçok insan hala bir kutunun içinde yaşıyor. inançlar, aile mirası ile bağlı veya hala çatışma, korku ve güvensizlik anlarından etkilenen. Büyük olasılıkla birisi sana oraya gitmeni söyledi, korunmak icin bulduğu yer.ve sende gittin orada oturup bekliyorsun..!

 

Ama sana iyi bir haberim var!

Kesinlikle orası senin yerin değil! Aksi takdirde rahatsız olmazdın, rahatsız olmazdım, hatta boğulmazdın. Kutu senin yerin olsaydı, tüm yeteneklerinle, yeteneklerinle ve güçlü yönlerinle hareket edebilir ve gerçekte olduğun kişi olabilirdin!

 

Sen neden hala oradasın? Belki hayatının bir noktasında burası sana sığınak olarak hizmet etti ama bugün artık sana yakışmıyor. Hala hizmet etmeye çalışıyor musun?

Bunu bir düşün!

 

Standartlar..,standartlar…,standartlar..

 

Bu analiz, bizim için ideal oluşturduğumuz yaşam standartlarını, toplumun dayattıklarından hatta aile kültürümüzden, yaşamımızdan , bölgemizden vb. yansıtmaktadır.

 

Yaşadığımız her şey birde inançlara dönüşen bir düşünce kalıbı oluşturur.

Ancak, bu inançları  kısıtlayıcı veya güçlendirici olabilir. Kutu, bizi sınırlı  bir alana sokan inançların bu oluşumunu temsil eder.

 

İnançlarınız neler?

 

Neye inanıyorsun ?

Bolluk içinde mi, refah içinde mi, yoksa kıtlık ve zorluk içinde mi yaşamaya ?

Gerçekliğinizi  oluşturmak  için aklınızda nelere eriştiniz?

Huzur, neşe veya karanlık olumsuz düşünceler, onaylamalar ve duygular?

 

Tek sorumlu kişi sizsiniz. Zevk almak istediğin düşünce ve duygu kalıplarını  sadece sen seçebilirsin. Seçiminiz ilişkilerinizi, meslek hayatınızı, refahınızı  yansıtır. iyi seçimler yapmaya hazır ol…!

 

Oraya ait olmayan kutudan çık..!

Peki sen o kutudan çıktın mı ?

 

Sevgi ve minnetle ,

Sizi seviyorum …

Sizi seviyorum …

Sizi seviyorum …