Efsane bir cuma gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.

2023’ün bu son haftasında güncellemelerle kendimizi 2024’e hazırlıyoruz. İşte şimdi size kendi kişisel gelişim, değişim ve dönüşümümüz için gerekli olan karma yasasından bahsetmek isterim.

 

Karma, kültüre göre değişebilecek farklı kavramları anlamaktır. Doğu dinleri için, eylemlerin doğrudan etkisi olduğu, yani sebep ve sonuç yasasına dayanan yaşamı yöneten kozmik bir kanundur.

 

Karma eylemlerin tezahürüdür. Yolu ve geçmiş hataları düzeltmeye hizmet edebilir.

Sizlerle şimdi 12 Karma Kanunu'nu paylaşıyorum.

 

1-SEBEP SONUÇ YASASI ya da büyük olana olarak da bilinen büyük kanun, iyi ya da kötü, ortaya koyduğumuz her enerjinin bize aynı yoğunlukta geri döneceğini belirtiyor. O yüzden hayatında iyilik istiyorsan iyilik yap sevilmek istiyorsan sev. Öte yandan, nefret ve anlaşmazlık yayarsan, hasat olarak elde ettiğin de budur.

 

2 -YARATILIŞ YASASI

Bu kanun bize hiçbir şeyin sihirli bir şekilde olmadığını söylüyor, bu türden hayatında bir şeyi istiyorsan, onun başına gelmesi için harekete geçmelisin. Hiçbir şeyin tesadüfen olmadığını gibi, başarmak istediğin şeyin yardımcısı  olacaksın ki evren niyetlerini yorumlasın.

Bu nedenle, sadece kendin için değil, etrafındakiler ve istediğin gerçekliği yaratmak için yeteneklerini, becerilerini ve güçlerini kullanmalısın.

 

3-TEVAZU KANUNU

Tevazu kanununun temeli, başarı  ile yüzleşmek için  içindekini, erdemlerini ve de kusurlarını  da kabul etmen gerektiğidir.

 

Yani, bugün ve yarın iyilik yapmak her şeyi tamamen sabote etmek değil, başkalarına her gün daha iyi olmaları için ilham vermek için yeteneklerinizi dünyayla paylaşmaktır. Katkıda bulunmaktan korkmayın, ne kadar küçük görünse de büyük bir fark yaratabilir. Unutma ne verirsen her zaman onu alırsın..!

 

4-BÜYÜME KANUNU

Bu karma yasası hayatınızın her alanında gelişmek için içsel genişlemeyle ilişkilidir.

Başka bir deyişle dünyayı ve kaderini şekillendirmek  için kendini şekillendirmeye başlamalısın .

 Büyüdükçe gelişiyoruz ve değişiyoruz. Bu nedenle, öğrenmek, iyileştirmek veya geliştirmek için her zaman yeni bir şey yapacağınız için ruhsal veya kendi kendini yetiştiren kitaplar bu aşamada büyük yardım ediyor.

 

5 -SORUMLULUK YASASI

Bu karma yasası, hayatımızda olan her  şeyin sorumluluğunu alma ihtiyacına dayanır. Başka bir deyişle, ne olduğunu anlamak, belli bir doğrudan ya da dolaylı suçluluk derecesine sahip olacağımız ve her koşulunuzun karar ve eylemlerinizin bir ürünü olmasındandır.

 

Bu nedenle, sorumluluk yasasına göre dünyanın sana nasıl davrandığından, insanların sana nasıl davrandığından  ve senin başkalarına nasıl davrandığından sorumlusun, bu yüzden her durumda oynadığın  rolün tam olarak farkında  olmalısın.

 

6-BAĞLANTI KANUNU

Bu karma yasası tüm insanların birbirine bağlı olduğunu belirtiyor. Böylece geçmişte ve bugün Yaşadığınız her şey sizi geleceğinizle bağlar. Bir başka deyişle, bugün olduğunuz şey geçmişte yaptıklarınızın sonucudur. Bu nedenle Öz sevgini onurunu kendine saygını artırdıkça etrafındakilere de aynısını yapabilirsin.

 

7- GÜÇ YASASI

 Güç yasası, enerjinizi gerçekten gerekli olan şeylere odaklama çağrısıdır. Bu nedenle, bu karma yasası aynı zamanda odak yasası olarak da bilinir. İnsanların aklında bir sürü şey olduğunda yavaşlar, hüsrana uğrarlar ve istedikleri hedefe ulaşamazlar.

 

8 -CÖMERTLİK YASASI

Bu karma yasası, karşılık beklemeden başkalarına cömert olmak için nezaket ve fedakarlik üzerine kuruludur.

Bu sadece iyilik yapmakla ilgili değil, aynı zamanda içinizde bunun doğru olduğu ve eylemlerinizin başkalarının hayatlarını geliştirebileceği netliğine sahip olması gerektiğidir.

 

9-BURADA VE ŞİMDİ YASASI

Bu, karmanın en güçlü kanunlarından biridir ve bugünü yaşamaya odaklanmakla ilgilidir. Yani geçmişi geride bırakmak ve gelecekte olabileceklere odaklanma endişesi, aynı zamanda hayatta ilerlemek için yaptığın hatalar hakkındaki anıları ve düşünceleri unutmaktır.

Bu, sizi yaşadığınız şeylere Bağlanmak ve her anın tadını çıkarabilmek için attığınız her adımın tadını çıkarmaya davet eden bir kanundur.

 

10- DEĞİŞİM YASASI 

Değişim yasası, aynı olumsuz standartları tekrar etmemek için hatalarımızın farkında olmamız gerektiğini söyler. Hayatınızdaki en olumlu değişiklikleri yapmak ve kendinizin en iyi versiyonu olmanız için evren sizi zorladığı ve gerekli sinyalleri gönderdiği için deneyimlerden öğrenmeniz önemlidir.

 

11-SABIR VE ÖDÜL KANUNU

Sabrın ve ödülün kanunu en güçlü karma kanunlarından biridir. Anlamı, sıkı ve bilinçli çalışmanın iyi sonuçları doğuracağıdır. Bu nedenle Başarısızlıklar karşısında inancını ve sabrını yitirme, amacına ulaşana kadar sabret.

Tutarlılık, zaman ve çabayla büyük işler başarabilirsiniz.

Önemli olan yolda pes etme!

 

12- ANLAM VE İLHAM KANUNU

Son olarak, bu karma yasası bize her günün evrene pozitif bir şeyler katmak için yeni bir fırsat olduğunu söylüyor.

 

Kuşkusuz karma yasasının bu 12 temelini hayatınıza uygularsanız, daha iyi bir kader oluşturabilmek için düşünce ve hareketlerinizin daha bilincinde olursunuz.

 

Bugün sizlere kişisel gelişim, değişim ve dönüşüm yolunda işimize çok yarayacak karma yasasından bahsettik.

 

Peki siz yeni güncellemeye hazır mısınız?

 

Sevgi ve minnetle,

Hayırlı cumalar

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…