Sevgili gönül dostlarım, mucizelerle dolu bir cumartesi ve hafta sonuna niyetimle diyor ve bugün sizlere  daha iyi bir yaşam için kuantum biliminden nasıl faydalanabiliriz.?

Konusuyla ilgili bir yazı yazmak istedim.

 

Kuantum biliminden hayatımız için birçok dersler alabilir ve öğrenebiliriz. Bu öğretilerin günlük uygulaması bize hayata çok farklı bir bakış açısı ve ona farklı bir anlam kazandırır.

 

Şimdi gelin kendimiz için neler yapabiliriz bunlara bakalım;

 

1 -Öncelikle televizyonu kapat, radyoyu kapat, dergiyi ve gazeteyi yırt ve kendine bağlan.

Güzel kelebekleri çekmek için enerjinizi bahçenizi gübrelemeye odaklamanın zamanı geldi. Enerjini yükseltmek için ,  iyi  haberleri duymak  ve konuşmak  için yaşa..

Bunlar seni daha iyi bir insan yapacak eğer dünyanı değiştirmek istiyorsan içindeki titreşimi değiştir…!!!

 

2 -İnsanlarda nefret ve isyana teşvik etmek onları sadece bir kazananın olduğu bir savaş alanına götürür çünkü nefret, egonun gelecek nesillerde hayatta kalma stratejisidir. Onlar da buna yenilecek.

Bu kaybetme oyununa girme! HAYAT !

 

3 -Ne zaman birini yargılasak, egoyu arka kapıdan davet eder ve onu takviye eder ve büyütürüz, işte böyle. Başkasını yargılarken kendi kendinizi izleme pratiği yapmak kendini tanımanın keskin bir yoludur.

Egodan kurtulmak için soyun…!

 

4-Çoğu insan anlamaz ama sadece öfkeli ve nefretle yaşamanın, kaçınmak istediğiniz durumların hayatınızda tekrarlanma potansiyeli çok olacaktır.

 

5-Tüm varlığın temeli, somut ve madde değildir. Kuantum alanında sonsuz soyut olmayan olasılıklar vardır.

Üstün titreşim haliniz maddi dünyasında bu imkanları ortaya koyan araçtır. Etrafınızdaki dünya aklınızın bir uzantısıdır. Evrimleş ve dünyayı da yanına al…!!!

 

Anla: dünya sadece sen istediğin için değil, senin dönüşümün dünyayı değiştirdiği için değişir.

 

Değişiminizle bugününüzü daha iyi bir dünya yapın…!!!

 

Sevgi ve minnetle

Mutlu cumartesiler hafta sonları niyetimle..

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…