Mucizelerle dolu bir cuma gününe niyetimle sevgili gönül dostlarım

Bugün sizlere bir hayat dersi daha sonra okudukça farkındalığını yükseltecek bir yazı yazmak istedim.

 

Bir gün yanmadan elinizi ateşe koyamayacağınızı, insanların sizin onlar için yapmak istediklerinizi her zaman sizin için yapmayacaklarını öğreneceksiniz.

 

Bir gün yanlış kişi tarafından kalbini kıracaksın ve çok ağlayacaksın dünyanın sonu sanacaksın ama geçecek ve sonrasında doğru insanla çok daha büyük bir yoğunluk içinde gülümseyeceksin.

 

 Bir gün kocaman beklentiler ile kale inşa edeceksin ve hepsinin yıkıldığını göreceksin, çünkü sadece zihninde var olan birinin bir versiyonunu sevmişsin kumdan kale inşa ettiğini ve bunların buna değmeyeceğini o zaman anlayacaksın.

 

Müthiş hikayeler yaşayacaksınız ama bazıları uzun sürmeyecek ve kitaba dönüşmeyecek, sadece hayatınızda çevirip bir sonraki sayfaya geçmeniz gereken başka bir sayfa ve çok daha güzel olacak.

 

Bir gün yüzün çok kırılacak ama sadece derinliği kimsede olmayan sığ bir havuza her şeye dalmaya çalıştığın da canının yandığında anlayacaksın.

 

Bir gün biri için hiç olmadığı kadar acı çekeceksin, işte o gün onu öğrendiğinde alman gereken dersi aldığında artık o günün sonunda bir daha asla acı çekmeyeceksin.

 

Sevgi ve minnetle,

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum …