Efsane bir cumartesi 1 enerjili bir cumartesi gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyor ve  1  enerjisi  bize bugün neyi getiriyor gelin hep beraber bakalım diyorum.

1 enerjisi bize her türlü başlangıç için seçebileceğimiz bir gün yeni bir iş, diyet, yeni kararlar, atılım gibi her türlü yeni başlangıçlar için güzel bir gün. Bu günün rengide kırmızı bugün size tavsiyem üstünüzde yanınızda çantanızda kırmızı renkli bir obje bulundurmanız. Çünkü sizin enerjinizi yükseltecektir.

 

Biz bugün enerjisi ile ilişkileri konuşalım ister misiniz? İlişkilerde karşımızdakini anlamak empati yapabilmek ne kadar önemliyse seni üzeni sana zarar vereni anlamakta bir o kadar önemlidir.

 

"Yok arkadaş, seni inciteni, neyi beklediğini söylemek toksik değildir, seni inciteni, güvensizleştireni ya da bağlılık eksikliğini saydığın şeyleri iddia etmek zehirli değildir.

 

Toksik, bu modernitenin etiketleriyle, korkularıyla hissettiğiniz şeyi tutmaktır.

 

Günümüz ilişkilerinde sunulan benmerkezci model şöyle özetlenmiş:

"Tatmin olmadan istediğimi yaparım, rahatsız ediyorsa bu senin sorunun." 

Bu, ilişkileri çocukça kavgaların olduğu bir yere koyuyor.

 

Mutlu ilişkiler, birbirine bakmak ve hak ettiğini, ihtiyaçlarını, hayatını inşa etmesindeki hak ettiği yeri yerine getirmek, takım olmak, yardım etmek ve inşa için araç sağlamak üzerine kuruludur.

 

Size istediğiniz olgunluğu ve düşünceyi sunan biriyle olun, böylece temel şeyleri ödemekle asla vakit kaybetmemiş olursunuz.

 

İlişkilerde samimiyeti geliştirmeli ve gerçekte nasıl hissettiğimizi konuşmalıyız.

 

Samimiyet bir gecede doğmaz kurulduktan sonra da ebedi kalmaz her zaman geliştirilmesi gerekir sürekli gayret gerekir işte bu yüzden birine karşı duygu beslemek ona yakın olmaktan daha kolaydır.

 

Samimiyet eksikliği varsa, her iki taraf için de daha az tatmin edici bir ilişkiyle sonuçlanır. Yakınlık zamanla artmalı ve etkileşimin birikmesi, çiftlerin kendilerinin normalde gizlenmiş olan giderek hassas ve önemli yönlerini paylaşabilmelerini sağlamalı, bazı durumlarda kendilerinden bile.

 

İlişkinizde ne kadar yakınlık olursa olsun, rol yapmanın hiçbir şeyi çözmediğini, sadece her şeyin yolunda olduğu yanlış düşüncesini ilettiğini anlamalısınız. Rol yapmak durumu daha da kötüleştirebilir.

 

Karşısındakinden bahsetmek yerine kendinden bahsetmek her şeyi değiştirir: "Üzgünüm" yerine "çok kızgınım" ya da "her şeyi mahvettin" demek! "daha verimli bir diyaloğa yol açacaktır.

 

Sağlıklı bir ilişki için yakınlık yaratabilme ve sürdürebilme yeteneği temeldir. Çalış!

 

Bak canım bunu sana tüm kalbinin neşesiyle veren birini bulursan, bil ki, modern ilişkilerde nadir görülen bir durumdur. "

“UYUMLANIN”

 

Mutlu cumartesiler,

Sevgi ve minnetle.

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…