Yoksa içine atan yutanlardan mısın?

Efsane bir 3 enerjili perşembe gününden tüm gönül dostlarıma

Sevgilerimle diyor

Ve 3 enerjisi bize ne getiriyor diye bakıyor bakıyoruz ve 3 enerjisi kendini ifade etmeyi ve kariyeri ve neşelenmeye getiriyor ve rengi de sarı enerjimizi yükseltmek için bugün yanımıza ya da üzerimizde sarı renk bir obje bulundurmakta fayda var.

Bu güzel günde 3  enerjisi  bize kendine dön kendine fark et enerjini yükselt  susma ve konuş diyor …!

 

Peki siz konuşanlar da mısınız yoksa susanlardan mısınız?

 

Söylenmemiş  sözler suskunluk mezarında ölsün isteriz ama söyleyemediklerimiz  bedende birikir, dilsiz çığlıklar doldurur ruhu, uykusuzluk, uykusuzluk, boğaz düğüm, nostalji, şüphe, tatminsizlik ve zaman kaybına dönüşür. Ölmez demediklerimiz, bizi öldürür!

 

Hissettiklerini söylemek, düşündüğün her şeyi söylemek, filtresiz, empati olmadan, birini incitmeden, karalamadan söylemek değildir. Nasıl hissettiğinizi konuşmak, birinin belirli bir durumunun veya konumunun size neler hissettirdiği hakkında düzgün bir dialog kurmaktır.

 

Birbiriyle daha sakin etkileşimler yaratmak ve herkesin sınırlarını ve ihtiyaçlarını bilerek daha rahat hissedebileceği ortamlar yaratmaktır.

Kimse karşıdakinin ne hissettiğini tahmin edemez ve kimse duyguları yutarak yaşamayı hak etmez.

 

Kendi duygularını çok yutanın içi hasta olur. İşte bu yüzden sessiz olan her şey bir semptom haline geliyor. Bedende ve ruhta hayatın içinde ve dışında beden hisseder ve işaretler verir insanların söylenmemiş duygular biriktirmekten ve yanlış zamanda patlamaktan, hayatlarında çatışma yaratmaktan yorulmaları garip değil.

 

Hayatında yaşadıklarının içine artıklarının kaynama noktasına gelmesini bekleyemezsin ve beklememelisin.

Yüksek sesle konuşmak iyileştiricidir.

 

Her zaman karşısındaki insan dinlemeye ve anlamaya istekli değildir.

Ama diğerinin kısıtlamaları, kendine içten işkence etmenin bir gerekçesi olamaz.

Doğru anlarda hissettiklerinin sağlıklı bir şekilde gerekli konuşmaları, ruh sağlığımızı temel bir parçasıdır ve hayatın her alanında dengeli ilişkiler kurmaktır.

 

Bastırılmış duygulardan hasta olmamak için yüksek sesle konuşmalısın!

Peki senin de konuşmadıkların sustuğun ve içine attıkların var mı?

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum …