BİR DÖNGÜYÜ BİTİRMEK NEDEN BU KADAR ACITIR?

Efsane bir 2  enerjili çarşamba gününden tüm gönül dostlarıma selam.

 

2 enerjili gün bize ne getiriyor diyorsanız 2 enerjisi bize Aşk, ilişkiler, empati ve yeni yaratımlar için çok güzel ve dişil enerjili bir gün getiriyor.

 

Hayatınızda bitmeyen bitirmediğiniz sizi rahatsız eden döngüler varsa o döngüyü kapatıp yepyeni döngüleri başlama zamanı…

 

Her şeyin bir döngü olduğunu anlamak önemli, yaşam, ölüm, gündüz, gece, olgunluk, büyüme. Her şey, kesinlikle her şey, bir süreç etrafında dönüyor.

Bu ille de son anlamına gelmez. Olan şu ki, bunlar önemli değişimlerdir ve bu süreci nasıl yorumladığımızdaki fark, farkındalık ve anlayış seviyemizdedir.

 

Bazı şeylere beklediğimiz gibi takılıp kendimize teslim olma fırsatı vermediğimiz zaman bir döngüyü kapatmak acıtır,

 

Bir döngüyü kapatmak, onu yeni şeyler öğrenmek, farklı deneyimler yaşamak, olağanüstü yerler ve şeyler ile tanışmak için bir fırsat olarak görmediğimiz zaman incitir.

 

Nerede olduğumuzu öğrenecek bir şey olmadığında, hayat bizi farklı bir döngü yaşamaya, önemli kapanışlar yapmaya, kapatmaya veya unutmaya zorlar. Bizi geliştirip daha iyi insanlar olabileceğimiz bir yere götürür ya da sadece bizi öğrenmek için başka bir deneyime götürür.

 

Başınıza gelenle savaşmayın, silahları bırakın,

gideni  bırakın gitsin …!kesecekseniz  ,keseceksiniz, kesin gitsin ….!

kapatacaksanız  kapatın gitsin…!

 

Acı verse bile, ölüyor olsan bile, lütfen GÜVEN.

Bırak bu sürüncemedeki planı Bu planı iptal et, mutsuzken ayrıl, toksik ilişkileri kes ya da yapman gereken her şeyi yap!

Ama lütfen önemli bir döngüyü bitirme korkusuyla etrafta dolanma!

 

Seni inciten döngüyü kapat.

 

Evet bugün 2 enerjileriyle yeni yaratımlar, yeni başlangıçlar günü

Ne duruyorsun…

Sevgi ve minnetle…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…