Mucizelerle dolu bir güne niyetimle…

Sevgili gönül dostlarım hepimiz isteriz ki hayatımız her zaman gül bahçesi gibi olsun ama hepinizin bildiği gibi gül bahçesinin de dikenleri var...

Hayatımızda öyle…

her zaman yüzümüzün gülmesini isteriz tabi böyle bir durum yok bu durum hayatın akışına aykırı... Çünkü zaman zaman yaşadığımız zorluklar olabilir.

 

Zor zamanlarda öğrendiğim 6 değerli ders:

1. Başarısızlık büyümek için gereklidir. Başarısızlık ve başarı zıt değildir;

sürecin bir parçasıdır.

 

2. Zor zamanlar gereklidir:

Hayat doğrusal bir çizgi değildir; iyi ve kötü dalgalardan oluşur. Zor zamanları kucaklayın.  çünkü onlar büyümenize, gelişmenize ve size minnettarlığı öğretir.

 

3. Problemler her zaman olumsuz değildir:

Bazı fırtınalar yolunuzu temizlemek için gelir. Nereye gideceğinize karar veremediğinizde, yolunuzu temizleyecek ve sizi hedefinize yönlendirecek bir sorun ortaya çıkar.

 

4. Değişim sabittir, değişken değil: her zaman sürekli bir değişim içindesindir. Nerede bir duruma uyum sağlamaya çalışırsan çalış, seni değişmeye zorlayacak bir olay ortaya çıkabilir. İşte dünya böyle işliyor.

Kendinizin yeni versiyonlarını keşfediyor ve öğreniyorsunuz.

 

5. Enerji sonsuzdur; akıllıca yatırım yapın:

Savaşlarını akıllıca seç. Bu dünyada hayatta kalmanın yolu budur. Her elem bir tepki gerektirmez. Belirli eylemlere verdiğiniz tepkiler hayatınızın tonunu belirler. Enerjini nereye yatırmak istediğini seç!

 

6. Her şey için şükret:

Optimum bir hayat yaşamak için koşuşturmanın yanında huzurlu bir hayat sürmen gerekir. Etrafındaki küçük şeylerin kıymetini bildiğinde mutluluk daha ucuza gelir. Ve işte her bireyin mutluluğu küçük şeylerde bulmak için araması gereken budur.

Peki siz zor zamanlarınızda ne yaparsınız?

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum...

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum …