En büyük kargaşanın olduğu anlarda susmayı ÖĞREN: akıl ve sabır kriz anlarında en iyi müttefikinizdir.

1-Bu özellikleri fethetmek ruhsal gelişiminin bir parçasıdır.

 

2-Başkalarını yargılamaktan kaçın: dış dünya algınız iç dünyanızın bir parçasıdır. Başkaları hakkında kötü konuştuğunda, kendi hakkında kötü konuşuyorsun demektir. Onları incittiğin zaman bil ki kendini incittin. Bu yüzden onları ve kendini sev!

 

3-Dikkatini en keyif aldığın şeylere odakla: Karşı koyduğun şey devam eder. Olumsuzlara odaklanırsan küçülürsün. Pozitiflere odaklanırsan büyürsün.

Peki, Hangisini Seçtin?

 

4 -SESSiZ KAL. Savaşmanın kötü olduğundan değil, ancak bunun sadece bir sınav olduğunu unutma: Eski borçları ya da eski davranışların sonuçlarını ödüyorsun. Yani kabul et ve akışına bırak ne kadar sakin ve anlayışlı olursan, karman o kadar temizlenir.

 

5- UMUDUNUZ OLSUN, gerçek gibi görünen şey sadece hayal gücünüzün kötü düşüncesinin bir ürünüdür.

Değiştirin! Düşünceler ve gerçeklik sizin düşünceniz ve kolektif düşünceniz tarafından oluşturulan şeydir. Fikrini değiştirirsen gerçekliğini de değiştirirsin.

 

6-AFFET VE SERBEST BIRAK:

Zor olabilir ama gerekli. Bu olumsuz duygular karma döngüsünü ayakta tutan şeydir. Birinin kırması lazım, yapmaya başlamalı!

 

7-HER ZAMAN POZiTIF KONUŞ:

Sözlerin de gerçekliği oluşturur, senin de başkalarının da. Konuştuğuna dikkat et, pozitif ve olumlu ol ve kelimelerini çok iyi seç.

 

8 -GÜNDE EN AZ BIR KEZ MEDİTASYON YAP:

Zihninizi sakinleştirmenin ve ruhsal varlığınızla iletişim kurmanın en iyi yoludur.

 

9 -KENDiNiZ VE TÜM SEVDiKLERiNiZ

İÇIN HOS DURUMLARI

GÖRSELLEŞTIRiN: Aklınızdaki gerçekliğinizde ortaya çıkar . Kendiniz ve sevdikleriniz için bu gerçekliği yaratın, böylece mutluluk yaratmış olursunuz.

 

NE ALIRSAN AL SEVGiNi VER!

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…