Burada söylememe gerek bile yoktu ama her zaman sevdiğimiz insanlar bize iyi gelemeyebiliyor. Bugün yanınızdaki kişi sizi gülümsetmekten çok ağlatıyorsa, o sizin için doğru kişi değildir.

Seni hayal kırıklığına uğratan, parıltısız, gergin ve endişesiz aşka nasıl bir ilişki diyebilirsin? Eskisi gibi rahatlamazsan, eğlenmezsen, gülmezsen nasıl bu aşk olabilir?
 
BİRİNİN HAYATINDA İLLA DA KALMASI İÇİN
SORUNLARINI GÖRMEZDEN GELME!
İşaretlere dikkat edin!
 
Psikolojik istismarı işaret eden en büyük kırmızı bayraklardan biri, hayatınızda daha önce kimseyle bu kadar çok yanlış anlaşılma yaşamamış olmanızdır. Sizleri kelimeleriyle aşağı düşünüyorsa rahatsız ediyor, canınızı sıkıyorsa dikkat!
 
O yüzden canım NASIL HİSSETTİĞİNE
INAN. Kendine sürekli "niçin bunları yaşıyorsun" diye soruyorsan, sorularını dinle!
 
Zehirli ilişki, sürekli bir yıpranma ve yorgunluk hissi ile yaşamanı sağlar.
Şarjınız hep düşükmüş gibi hissediyorsunuz, sağlığınızı, mutluluğunuzu, coşkunuzu ve canlılarınızı kaybediyorsunuz. İşaretlere dikkat edin! Hissettiğin şey senin duygusal termometrendir. Zehirli bir ortakla yapılan yanlış anlaşılma tartışmaya dönüşür ve bu da daha büyük bir soruna dönüşür.
 
Sağlıklı bir partnerle yapılan yanlış anlaşılma, davranış değişikliğine veya çözüme yol açacak bir sohbete dönüşür. Önemli olan nasıl tanıyacağımızı bilmenizdir.
 
Bak canım kendine bir iyilik yap: Bırakmayı öğren!
Seni mutlu etmeyen şeylere alışma!
Bize kimin zarar vereceğini biz seçmiyoruz belki ama biz insanın ne zaman acı çekeceğini seçiyoruz.
 
Size iyi gelmeyen her şeye sevgi ve şefkatle veda edin. "Beni güldüren, kalbimi hızlandıran, stresimi azaltan insanlar seviyorum, tam tersi değil. "
 
Minnet ve Sevgilerimle
Sizi seviyorum...
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…