Efsane bir Salı gününden tüm gönül dostlarına selamlar sevgiler.

Bazı insanlar vardır ki hep mutlu hep yüzü güler hep pozitif olmaya ya da görünmeye çalışır ama sevgili gönül dostlarım pozitif bir zihne sahip olmak, her zaman mükemmel düşüncelere sahip olmak anlamına gelmez. Pozitif insanların da olumsuz düşünceleri vardır, fakat pozitif düşünce sistemine sahip insanlar da güzel olan, olumsuzluk bulutlarının kafalarını bulandırmasına izin vermelerine izin vermemeleridir.
 
Sizlere bugün düşüncelerinizi gözlemlemekten ve negatifi pozitife dönüştürmekten konuşalım ister misiniz?
Zaten sevgili gönül dostlarım
Çoğu zaman düşüncelerinizin farkında olmadığınız ve en azından fark ettiğinizde zaten bir olumsuzluk bulutuna dalmış olduğu görürsünüz.
 
Düşünceleri gözlemlemek, onları kontrol altına almanızı, onları bilinçli olarak seçmenizi ve olumsuz düşüncelerin ortaya çıktığında onların üstesinden gelmenizi sağlar.
 
Bu kontrol duygusu değil, vicdan duygusudur.
 
Zihnimizi gözlemlemenin basit eylemi de düşüncelerimizle baş etme sürecini kolaylaştırır.
 
Işık gölgeleri uzaklaştırır.
Düşüncelerinizin ve duygularınızın daha bilincinde olarak, en zor anlarda bile aradığınız içsel dengeyi üretebilirsiniz.
 
Düşüncelerinizi gözlemleyerek gerçeklesen mucize, gözlemledikçe içinizden güçlenmenize yardımcı olur (zihin sadece yaratılış aracıdır) ( tıpkı bedeniniz olmadığın gibi).
 
Gözlemci olan o kadar güçlü olur ki, dış koşullarda kendisiyle barışık kalabilir.
 
Düşüncelerine, duygularına ve ruh hallerine dikkat et.
 
"Kendini izlemek karanlık bir gecede sadece etrafındakileri değil, kendini de aydınlatan bir mum gibidir. Varlığınızı dönüştürmek için bu gözlem enerjisini kullanın.
 
Gözlem vicdanınızı yumuşatır.
 
Zihnimizin gözlemine ne kadar aşinaysak, karşılaşacağımız her türlü soruna çözüm bulmaya da o kadar yaklaşıyoruz anlamına gelir.
Peki, siz hiç düşüncelerinizi gözlemlemeyi denediniz mi?
Mutlu bir Salı gününe niyet ediyorum
Yüzünüzdeki tatlı gülümsemeyle
Selam ve sevgilerimle
Sizi seviyorum...
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum …